facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lecoq au vin

Lecoq au vin

Info

caviste, vente de vins en gros et au détail, prêts de verres pour toutes les occasions.

Geschiedenis

C’est derrière une porte dérobée de la rue Saint Donat 29 à Ondenval que vous découvrirez le caveau de Vincent Lecoq.

Passionné de vin depuis de nombreuses années, Vincent a décidé d’en faire son métier.

De nombreux professionnels et restaurateurs de la région lui font confiance pour ses conseils avisés et la qualité de ses vins.

Vincent et Véronique vous accueilleront avec sympathie et dans la bonne humeur, pour vous conseiller le vin le plus approprié pour tous vos types de repas.

Du vin de « tous les jours » au grand vin qu’on déguste aux fêtes devant un bon repas, vous y trouverez toujours une bonne bouteille.

Vous sont aussi proposé des apéritifs (Crémant, champagne,cava…).

Ouvert tous les jours sur rendez - vous, le samedi de 10 à 18 H



"Dans un cadre chaleureux, venez choisir votre vin en bénéficiant d'un conseil personnalisé. Grand choix de vins Français, mais aussi Espagnol, Italien, et du monde entier. Conseil, sérieux, professionnalisme, très jolis rapports qualité/prix sont les maîtres mots de Lecoq au vin."
Adres: rue saint donat 29, 4950 Ondenval, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 080672981
eb.tenyks@nivuaqocel
Stad: Ondenval
Route: rue saint donat 29
Postcode: 4950


Recensies
Sterk aangeraden. Een expert die constant ten dienste staat van zijn klanten. De mens staat centraal in zijn reflecties, zelfs bij de selectie van de wijn die hij aanbiedt. Het is uitzonderlijk als hij de ene of de andere anekdote vertelt. Voordat hij een wijn kiest en voorstelt, probeert hij zijn gesprekspartners te leren kennen en zijn gasten op hun gemak te stellen. Een bezoek aan zijn winkel in Ondenval Waimes is altijd een plezier.
DE aanbevolen wijn uit onze streek. Zeer professioneel en zeer vriendelijk. Altijd klaar om u te laten profiteren van de goede kansen van het moment, met weloverwogen keuzes. Ik raad aan ogen gesloten maar neus open!
Kleine kelder zeer goed bevoorraad, zeer goed advies met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ligging in rustige omgeving met zeer mooie wegen. Motorrijders aarzelen niet om daarheen te gaan, hij is ook een motorrijder;
Heel erg goede wijnkeuze de verkoper heel goed...
Altijd goed geadviseerd een enorme keuze en vooral voor alle budgetten zonder de bank te breken. Vincent lecoq kent zijn vak bvo aan hem
Goede service, geweldige keuze!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid