facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lecker by Elckerlijc

Lecker by Elckerlijc

Info

Bij ons kunt u terecht voor een heerlijk geurende koffie of snelle lunch! Of neem een gerechtje of charcuterie mee naar huis!

Adres: kraailokerkweg 15b, 9990 Maldegem
Telefoonnummer: 0468224276
Stad: Maldegem
Route: kraailokerkweg 15b
Postcode: 9990



op zoek naar gerelateerd: Elckerlijc Menu, Grill restaurant Maldegem, Wijnkaart Elckerlijc, Restaurant Maldegem Kleit, Grill restaurant Eeklo, Restaurant Maldegem markt, Restaurant met menu, Restaurant Maldegem Donk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Delhaize Maldegem Delhaize Maldegem 5 km Wij eten graag vlees vooral op basis van kip. Onze mening: het kippengehakt is onzes ...
Recensies
Fantastische ervaring! Heeeeeeerlijk gegeten, uitstekende, zeer ervaren bediening. Niet voor elke week €€€, maar 't was het helemaal waard!
Wow, wow, wow! Eten op een hoger niveau! Altijd supergezellig, héél lekker, rustig, super bediening, prachtige omkadering. We gaan er niet elk jaar, maar wat een ervaring. Deze keer hebben we gekozen voor de Wagyu. Dat smelt als het ware in je mond. Echt een superaanrader!
Lekker gegeten. Zeer vlotte bediening, misschien wel te vlot, maar zeer vriendelijk.
Alles tot in de puntjes verzorgd en niet te vergeten: alles was zeer lekker! Zowel tapas, hoofdschotel en dessert. Bediening was sereen en top. Grote Pluim naar bediening. Geen druk om het eten te veroberen, genieten kon. Ik heb niets, maar dan ook niet aan te merken. Een Dikke Proficiat naar mijn mening! Doe zo verder!
Zeer lekker, leuk terras.
Niet slecht maar prijs kwaliteit ver te zoeken. Kan je mee weg komen zeker als je met je kop soms op tv verschijnt. Er zijn tal van betere vriendelijker zaken in maldegem...Papinglo bv.
Heerlijk! Prijzig, maar dat weet je van tevoren. Uitleg tussen de verschillende soorten steak mag iets uitgebreider, als leek weet je niks met enkel de herkomst en hoe dat verschilt qua smaak van elkaar. Gok gewaagd en zeker niet teleurgesteld!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid