facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Vugo

Adres: Rue du Phénix 29 , Mouscron 7700, BE
Telefoonnummer: 056 34 49 55
Stad: Mouscron
Route: Rue du Phénix 29
Postcode: 7700



op zoek naar gerelateerd: Le Vugo menu, Le fugo, Meat'ing Mouscron, La Cloche Moeskroen, Culinair Lauwe, l'envie, La Baratte, Gaston Vouzote
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Duke's Duke's 816 meter
Moresto la Boutique Moresto la Boutique 867 meter Personeel naar keuze, vooral over Julie. "Welke?", beide... Joviaal, behul...
Le Martino Le Martino 1 km Gezellig restaurantje met lekker eten. Vriendelijke bediening en warme sfeer! Gewoon ...
La Koutoudia Slimane La Koutoudia Slimane 1 km matig restaurant!!!!! couscous absoluut degeu smaak infec vermijden
Le Pure Le Pure 1 km
La Fringale La Fringale 1 km Soep en een steak gegeten. Het was snel klaar en je werd vriendelijk geholpen. Aan de...
Les Tables de Breughel Les Tables de Breughel 2 km Lekker eten. Vlotte bediening. Parking aanwezig.
Recensies
Gereserveerd om 19u. Maar omstreeks 19u15 kwam de mevrouw pas de deur openen voor ons. Als aperitief de Gin Matterhorn besteld, normaal wordt deze geserveerd met een verbrand dennetakje, daar was niets van terug te zien, jammer ! Verder was het eten top , vlotte service ! Alleen jammer dat het personeel geen nederlands kan.
Wij waren gisterenavond te gast in het restaurant Le Vugo in Moeskroen en waren uiterst aangenaam verrast. Prachtig zeer verzorgt en kleurrijk interieur. Een keuken van een jonge chef op zoek naar de juiste waarden met zeer veel smaak vakkundig gedresseerd op leuke borden. Zowel het oog als het palet werden verfijnd gestreeld. Bediening was vlot en een jonge dame gaf in perfect Nederlands de vakkundige uitleg. Ook de wijnen waren top. Een mooi adres waar ik met veel plezier met vrienden zal terugkeren en ik aan iedereen die van jeugdige betaalbare gastronomie houden perfect kan aanraden.
Schitterend menu. Creativiteit van producten, smaken, texturen. Top bediening en mooie bijhorende wijnen. Ook bijzonder verrassende exquise selectie van kazen. Dank & proficiat!
Heerlijk eten, vlotten en zeer vriendelijk bediening. Prijs/kwaliteit zeker in orde. Een echte aanrader dus. Hier komen we zeker nog terug.
Heel lekker .echt lekker eten
een kok die heerlijk kookt, super lekker, mooi kader, wij gaan zeker en vast terug!
Bij La Cloche gegeten deze week met klanten , en was echt verschrikkelijk slecht .. Wij hebben lasagne gegeten met zalm en deze was niet vers , mijn klanten hebben vlees gegeten en was veel te ver gebakken , het vlees had een slechte geur niet vers en "diepvries frieten". De bediening van het personeel ging vlot en vriendelijk maar de mevrouw die daar aan de kassa staat ik vermoed de bazin was zeer onvriendelijk en hautaine .
Heel lekker gegeten. Een klasserestaurant. Vriendelijk bediening en sympathieke mensen.
Goede keuken,maar slechte coördinatie
Een zeer goede tijd doorgebracht voor ons 4 jaar huwelijk. Kleine attentie voor deze bijzondere dag. Topgerechten, niets op aan te merken, Goed, goed gepresenteerd en topservice. We zullen terug komen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid