facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Volcano

Adres: Place aux Foires 17, 6940 Durbuy
Telefoonnummer: +3286499855
Stad: Durbuy
Route: Place aux Foires 17
Postcode: 6940


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Pizzeria Barvaux, Restaurant Durbuy, Pizzeria Durbuy
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Piazza La Piazza 109 meter Pizzeria aan de rand van het centrum van Durbuy. Zeker in corona tijd voldoende op vo...
I Giardini Di Bacco Barvaux/S/Ourthe I Giardini Di Bacco Barvaux/S/Ourthe 3 km Heerlijke pizza's!!!??wijn en gin ook top. AanraderEten: 5/5
Recensies
Het eten was prima. Geen klachten daarover. Maar de bediening was enorm slecht. Ze waren druk met zichzelf bezig en niet met de gasten. Na ons eerste drankje werd Geen 1 keer gevraagd of we nog wat wouden drinken. Toen we de pizza op hadden moesten we lang wachten tot het personeel eindelijk onze lege borden weg namen. Wij zaten op den duur aan een tafel zomer drinken maar wouden wel erg graag nog een kopje koffie. Het personeel was ondertussen alle tafels aan het opruimen en liepen geregeld langs ons. We zaten toen nog hellemaal alleen op het terras. Toen alles tafels waren opgeruimd werd aan ons gevraagd of we nog wat wouden. We bestelde nog een kopje koffie. Toen we de koffie kregen werd ons direct gevraagd of we wouden betalen.
Wat een slecht restaurant!!! Mensen ga daar niet heen, pizza was niet te eten! NIKS van de pizza gegeten maar toch de volle pot betaald, SCHANDALING gewoon. Nog nooit meegemaakt dit. Moet wel 1 ster beoordelen, deze is er nog teveel aan!!
Pizza niet wat je zou verwachten van een Italiaanse keuken. Van ver en snel erop gegooid. Je voelt dat het snel moet gaan. Leffe blond kost je €6,10. Toiletten niet zo proper. Kwaliteit van eten matig. Service van obers was snel.
Slechtste restaurant ooit! Meerdere pizza’s waren beschimmeld en het personeel beweerde dat dit olijfolie was. Ze kwamen niet met een oplossing. De service was ronduit schandalig, niet eens 1 ster waardig!
Gegeten met een grote groep 15 personen. Bediening was vriendelijk, eten redelijk. Was er snel en gelijktijdig geserveerd. Zelf de pasta genomen, veel olie en zout. Pizza was oké. Desserts niet lekker, milkshake teruggestuurd. Poging 2 was wel beter. Volgens mij zijn er betere keuzes in deze plaats om te eten.
NOOIT MEER!! steak was heel slecht. Frieten niet uitgebakken. Spaghetti was niet te eten! Pizzabodem was BESCHIMMELD! Heel onvriendelijk als wij hun erover aanspraken. Zij vonden dit allemaal zomaar normaal.
slecht eten, veel te hoge prijs, je moet 18372 keer proberen voor een ober door heeft dat je iets wilt bestellen, bij de spaghetti kreeg je als ‘ decoratie ‘ een ongekookte spaghetti die recht stond in het bord
Goed gegeten, vriendelijk personeel Spreken meerdere talen. Ook menukaart. Zeer ruime keuze. Ook veel desserts. Erg leuk dorp/stadje.
Goed gegeten, vriendelijk personeel en snel bediend, wel een hoge prijs voor het drinken.
De negatieve commentaren zijn zwaar overroepen. Wij waren 6 volwassenen en 7 kinderen en werden snel bediend, de maaltijden waren vers en lekker, ook de pizza's gingen allemaal op. De pizza was niet super warm, de andere gerechten zeker wel. Hier komen wij wel terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid