facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Vert d'Eau

Le Vert d'Eau
Adres: Rue de la Bachée 131 , Plancenoit 1380, BE
Telefoonnummer: 02 633 54 52
Stad: Plancenoit
Route: Rue de la Bachée 131
Postcode: 1380


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Gros Vélo Le Gros Vélo 528 meter Dit is een gezellige aangelegenheid op een mooi lokatie waar men lekker kan eten tege...
Recensies
We eten heel goed, het vlees is mals, stevige en heerlijke gerechten
Uitstekende keuken! Zeer mooie presentatie.
Zeker waar voor alle liefhebbers van lekker eten, fijnproevers en fijnproevers. Zeer gevarieerd menu. Gastvrije en rustige plek. Mooie wijnkaart.
Kwaliteit eten en mooi geserveerd. Een leuk klein terras. Een baas die kieskeurig probeert te zijn. Jammer voor de houding van de huidige serveerster een beetje humeurig. Dat gezegd hebbende, mijn metgezel heeft er zijn tweede eetkamer van gemaakt omdat het altijd uitstekend is.
Twee ervaringen in 3 maanden en twee keer zeer tevreden. De ontvangst is warm en vol vriendelijkheid. Het team is klein maar doet er alles aan om kwaliteitsservice te bieden. De keuze is niet heel groot maar dat komt goed uit want zo zijn de producten vers en goed op muziek gezet. Prijzen zijn redelijk en de wijnkaart redelijk betaalbaar. Uitstekend compromis. Proficiat aan deze restaurateur die blijk geeft van zijn liefde voor het vak.
Ontspannen en goedaardige sfeer, uitstekend eten maar niet ingewikkeld en goede wijnen. Zeer attente bediening. Perfect voor mensen die gezellig willen kletsen bij een goede maaltijd.
Hartelijke ontvangst door de eigenaar. We eten heel goed, zowel met de ogen als met de smaakpapillen en het reukvermogen. tb kennis van wijnen. Eet smakelijk. Reserveren is verplicht. We komen altijd met hetzelfde plezier terug. Tussen de middag wordt er een lunch aangeboden. Restaurant is eind 2021 gesloten
Niet helemaal verleid door de keuken. Onberispelijke service en mooi decor. De kamer resoneert behoorlijk luid, dus een beetje te lawaaierig naar mijn smaak er moet gezegd worden dat er gewoon een verjaardagsfeestje was met een hele grote tafel
Lang wachten op een zondagmiddag wanneer alle tafels gereserveerd zijn. Menu aan 45 euro. Toeslag voor wijnarrangementen 22 euro p.p. te duur. Het was goed, maar de prijs / kwaliteit verhouding blijft gemiddeld. Correcte en lachende bediening.
Uitstekend etablissement. Zeer goed onthaal, zeer attent op uw wensen. Uitzonderlijke en heerlijke keuken. Je moet minstens één keer in je leven naar dit restaurant gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid