facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Verre Bouteille

Le Verre Bouteille
Adres: Rue de la Casquette 13 , Luik 4000, BE
Telefoonnummer: 04 222 43 33
Stad: Luik
Route: Rue de la Casquette 13
Postcode: 4000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moment Moment 378 meter Le moment heeft een fantastische atmosfeer en geeft fantastisch lekker en trendy eten...
Saga Café Saga Café 491 meter Super lekker kindvriendelijk prijs correct veel eten gezellig
La Parra La Parra 518 meter Erg veel sfeervol en ongedwongen. Hapjes veranderen frequent en zeer ruime keuze aan ...
Recensies
De wijnbar ziet er goed en hip uit. Maar de wijnen zijn dit niet en de eigenaar had geen tijd voor zijn gasten en had alleen oog voor een dame op terras. Na 15 minuten wachten en 1 wijn zijn we weer gegaan.
Heel leuk, lekker met vriendelijke bediening.
Leuke gezellig wijnbar
Geweldige wijnbar! Het personeel is vriendelijk en zeer attent. Ze hebben ons heel goed geadviseerd. We brachten een gezellige avond door met het proeven van verschillende soorten rode wijn, vergezeld van kaas- en charcuterieschotels ... Ze waren uitstekend. bedankt voor je welkom
Wat een genot om een ​​plek te vinden om goede wijn te drinken! We hadden een leuke tijd daar. De keuze van flessen wordt geadviseerd op basis van aandachtig luisteren naar de behoefte van de klant. Geen fouten in de aangeboden keuzes. We komen terug met de overtuiging om een ​​ontspannen moment door te brengen en de zekerheid om de ideale fles te vinden volgens onze wensen van het moment.
De setting is leuk… Jammer dat de service helemaal niet commercieel is! Wanneer een groep van 7 personen een bestelling plaatst, vragen 2 mensen om een ​​soort wijn en ze ontvangen een Madeira-wijn en rapporteren dit, het is erg grensverleggend om te antwoorden "nee, het is goed" en niet eens aan te bieden om iets anders te proeven... Jammer :
Gezellige zaak met zeer goede wijn en een aperitiefplankje bovenaan Geweldig welkom
Altijd een plezier om te komen genieten van een lekker drankje. De service is onberispelijk en de gezellige sfeer super aangenaam, bedankt!
Leuke kleine wijnbar met vriendelijke en vrolijke service. Er was geen wijnkaart, maar we kregen goed advies. Het was een gezellige avond en het smaakte goed. We komen graag nog een keer terug om nog een paar druppels te testen.
Onverslaanbaar personeel... De meneer die ons bediende was onbeleefd van begin tot einde. We zullen dit etablissement vanaf nu vermijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid