facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le val d’Oxhe

Le val d’Oxhe
Adres: Rue d Ombret numéro 7c, 4480 Engis
Telefoonnummer: +3285371461
Stad: Engis
Route: Rue d Ombret numéro 7c
Postcode: 4480


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:30
Vrijdag: 12:00 - 14:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MOSA Brasserie MOSA Brasserie 6 km Zeer teleurgesteld in deze brouwerij. Maaltijd genuttigd door drie gasten op een avon...
Recensies
Er is genoeg parking, de bediening is vriendelijk en de cappuccino is er heel lekker. Het is er tevens gezellig om te zitten.
Geen goede bediening. Veeeeel te lang wachten op een drankje. 45 min
Zeer mooi gelegen in de rustige natuur
Onlangs hervat, wil ik erop wijzen dat we buitengewoon goed zijn ontvangen. Rustige landelijke plek. De jonge meisjes in de dienst waren erg zorgzaam, een waar genoegen om daar onder een schitterende zon te zijn geweest. We zullen terugkomen. Brasseriekaart en gevarieerde restaurantkaart.
Een geweldige ontdekking dat dit menu ... ontdekking. Afgezien van de hertencarpaccio was alles heerlijk. Het "kleine" voorgerecht van de chef was alleen "klein" van naam: een stevige lasagne die de nonna waardig was. Merk op dat de gasten die à la carte aten aan de andere tafels het ook leken te waarderen. We zullen er in de zomer terugkeren om te genieten van het terras en de geweldige omgeving.
Zeer mooie rustige brasserie, met een veelheid aan keuzes van drankjes, cocktails, enz... Menu zo mooi als al onze tafel en onze gevarieerde keuzes werden gewaardeerd. We zullen zeker teruggaan
We moesten 2:00 wachten om onze gerechten te ontvangen op de 4 bestellingen waren twee gerechten niet meer beschikbaar we waarschuwden of 1:40 nadat de bestelling was geplaatst dit alles is jammer omdat de gerechten goed waren. Zo'n lange wachttijd kan niet helemaal worden toegeschreven aan het recente herstel van de terrassen. Ik zal helaas niet terugkeren.
Op een zwoele septemberavond hebben we de nieuwe directie getest op het terras. De setting buitenkant blijft hetzelfde: bucolisch en rustig, het interieur neigt naar een iets luxere “lounge”-achtige aanpak. De service is vriendelijk zelfs vriendelijk. De brasseriegerechten zijn lekker en met een vleugje originaliteit. Toch zijn de aangerekende prijzen niet erg democratisch. Om opnieuw te proberen de 4 sterren te bevestigen gezien de onzekere prijs-kwaliteitverhouding.
We zijn deze zaterdag 12/02 's avonds gaan eten en hebben het valentijnsmenu genomen. De receptie was al niet de meest aangename, we nemen onze naam om de reservering te bevestigen en we blijven daar wachten om ons eindelijk te vertellen "Zit waar je wilt". Het voorgerecht was koud, de presentatie erg grof en we zetten het zonder iets te zeggen op tafel, we wisten niet eens wat er op ons bord lag. Het voorgerecht was ook koud. We kwamen om 18.30 uur aan en aten het voorgerecht rond 19.30 uur op, maar de hoofdgerechten kwamen pas om 21.00 uur aan. Blijkbaar een vergissing, en een andere tafel zou onze gerechten hebben ontvangen. Dan het toetje, dat smaakte niet echt en kwam waarschijnlijk uit een supermarkt, het zag er niet echt uit als een valentijnsdessert zoals aangegeven op de menukaart. De serveersters verontschuldigden zich meerdere keren, maar er werd geen gebaar gemaakt door het restaurant gratis drankjes, digestieven of andere, jammer... Een zeer onaangename avond, ik kom niet meer.
mooie vijver helaas vissen we daar niet meer. toch zijn het de zondaars die hebben bijgedragen aan de reputatie van deze site. ze waren helemaal vergeten door de laatste 4 huurders, jammer. resultaat: als de huurders alleen maar restaureren is het gevolg faillissement na faillissement, het duurt al meer dan 10 jaar. de nieuwe beheerders!!! Ik denk niet dat ze beseffen welke fout ze maken door zondaars niet toe te staan ​​terug te keren om de sfeer van weleer te herstellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid