facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Trac

Le Trac

Info

Fidèle à son acronyme "Terroir-Restauration-Art-Culture-Citoyen", le TRAC est à la fois un bar, un restaurant, un café-théâtre et
plus encore.

Geschiedenis

Le TRAC, c'est un ensemble d'activités, d'événements, de possibilités, ...
Un établissement dans lequel tu manges, tu bois, tu rigoles, tu refais le monde et, surtout, tu as envie de revenir !

Envie de boire un verre? De Grignoter ? De voir un bon spectacle ? De participer à des activités sympas ? De privatiser un lieu pour tes événements ? Alors contacte-nous !



"Du bon, du belge. De l'assiette à la scène !Vous l'aurez compris, Le Trac est un établissement belgo-belge !Il propose différents services : Café-Théâtre, Restaurant-brasserie, Stages, ... dans un seul objectif : faire la promotion du et des belges C'est aussi l'endroit idéal, si vous avez envie d'y organiser un événement privé ou d'entreprise. On s'y sent comme à la maison, grâce à son cadre unique et une organisation sur mesure.Envie de découvrir votre Belgitude ?Rdv au Trac !"
Adres: Rue Albert Meunier, 110, 1160 Oudergem
Telefoonnummer: +32470500475
Stad: Auderghem
Route: Rue Albert Meunier, 110
Postcode: 1160


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ImprOmmissariat ImprOmmissariat 2 meter Super vriendelijke bediening! Originele menukaart. Lekker gegeten. Aanrader!
Chez Arthur Auderghem Chez Arthur Auderghem 402 meter Met 12 collega's gaan lunchen en was top. Lekker gegeten.
Les Apéros du Boulevard Les Apéros du Boulevard 979 meter Apéros urbain avec bar, musique et animations.
Jh Alleman Jh Alleman 1 km Tof jeugdhuis, leuk volk, zo tof dat ik er voorzitter ben geworden :'
Brasserie St Julien Brasserie St Julien 2 km Teleurgesteld vorige zondag... zijn hier al 4 keer komen eten en waren steeds zeer te...
Recensies
Super vriendelijke bediening! Originele menukaart. Lekker gegeten. Aanrader!
Acessível, pratos saborosos e um ambiente maravilhoso.
Brasserie restaurant theater, plankenkoorts om te behagen! Door regelmatig theatrale improvisatieshows te programmeren, lokaal eten te serveren en altijd met een zeer behulpzame ontvangst, blijft deze plek me betoveren tijdens elk van mijn bezoeken. Je kunt er iets drinken of eten zonder een show te zien en je kunt een show zien zonder te consumeren. Op de foto's een zelfgemaakte limonade gelijk aan twee grote glazen, niet te zoet met vloeibare rietsuiker om zelf toe te voegen en "de zee om te drinken" gelijk aan... 3? 4? 5? Bril? Verrassende cocktail met citrusvruchten en snoepjes op de achtergrond! Plezier ! De hamburgers zijn erg origineel en de gehaktballen uit Luik zijn heerlijk!
We hadden een geweldige avond daar, het eten is goed zonder uitzonderlijk te zijn en de prijzen zijn zeer correct voor Brussel. De shows zijn echt leuk.
Ik heb gisteren een geweldige avond gehad. Familie en warme sfeer. Bedankt voor de magueshow
Grote glimlachen, lekker eten, een te gekke improvisatieshow... Dat is alles wat we op deze plek vonden. De warme sfeer van een echt theatercafé, intiem en gezellig. Wil je een gezellige avond beleven, anders dan wat je op elke hoek van de straat vindt, dan raden we je aan hier even langs te gaan. "Fright" zal je nog nooit zo aangenaam lijken!
Heel leuk etablissement waar je je goed voelt binnen en op het terras Supervriendelijk personeel en heerlijk eten Er zijn verschillende shows en andere activiteiten... Zeer goede hamburger en een zeer mooie presentatie Ik beveel dit etablissement ten zeerste aan, want ik zal keer op keer terugkeren.
We aten daar goed, maar de service was zeer gemiddeld ... wacht veel te lang en vond het meer dan ongepast van de gespierde getatoeëerde man achter zijn bar.
Een geweldige baas met zorgzaam personeel, een aangenaam en discreet en warm terras met een natuurlijke decoratie planten En kleine zachte lampjes voor de sfeer en de ogen. Ze maken daar ook erg goede cocktails, ik heb de Strawberry Bazooka geproefd, het is uitstekend. Ik raad dit etablissement aan om er heen te gaan met familie, geliefden enz. .
Goede Belgische keuken op een jonge en gastvrije plek. In het weekend nemen ze in de zaal waar de voorstelling plaatsvindt geen bestellingen meer op na 19.45 uur en worden in ieder geval al opgenomen bestellingen geserveerd tijdens de pauze of aan het einde van de voorstelling. Redelijke prijzen. Geadviseerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid