facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Tordoir

Le Tordoir

Info

Boulangerie Pâtisserie Artisanale Le Tordoir - PERMENTIER

Geschiedenis

La Boulangerie Pâtisserie artisanale Le Tordoir est située à Fayt-Lez-Manage et a été créée 20 octobre 1986.

Nous vous proposons une large gamme de produits en viennoiseries, pâtisseries et pains. Tous nos produits sont fabriqués journellement et artisanalement dans notre atelier situé à l’arrière de notre magasin.

Nous travaillons uniquement avec du beurre.
La devise de la maison : « Rien ne vaut le beurre ! »

L'artisanat, la qualité et la fraicheur sont nos maîtres mots.

Nous vous accueillons tous les jours de 6h00 à 17h30 sauf le mercredi et le jeudi.



"La boulangerie pâtisserie artisanale Le Tordoir existe depuis plus de 30 ans.Tous nos produits sont fabriqués artisanalement et quotidiennement dans notre atelier situé à l’arrière du magasin.Nos qualités sont l’artisanat, la qualité et la fraîcheur de nos produits.À bientôt ...Mr. Permentier"
Adres: Avenue Emile Herman 231 , Manage 7170, BE
Telefoonnummer: 064 54 04 91
moc.liamg@nivekreitnemrep
Stad: Manage
Route: Avenue Emile Herman 231
Postcode: 7170


Openingstijden

Maandag: 06:00-17:30
Dinsdag: 06:00-17:30
Vrijdag: 06:00-17:30
Zaterdag: 06:00-17:30
Zondag: 06:00-17:30

Recensies
Vriendelijke baas
Ik heb de kans gehad om bakkerij Le Tordoir te ontdekken en ik ben helemaal gewonnen! De aangeboden producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, of het nu gaat om brood, gebak of gebak. Het personeel is erg gastvrij en lacht, wat de winkelervaring nog aangenamer maakt. Ik waardeer vooral het feit dat de producten zelfgemaakt zijn met verse, hoogwaardige ingrediënten. Ik raad deze bakkerij ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitsproducten en een onberispelijke service. Proficiat aan het hele Le Tordoir-team!
Nu zeldzaam, een echte ambachtelijke bakkerij die om 6 uur opengaat. enige nadeel, het is erg goed , en blijkbaar ben ik niet de enige die weet waar de grens ligt. Maar de ontvangst is aangenaam en de service snel.
Top bakkerij, zeer aangenaam en vriendelijk personeel. Alles is echt goed Sterk aanbevolen. Ga zo door
Het is waar dat het een beetje duurder is dan elders maaaaaiiis het is zo goed! Ik raad aan voor de enorme kwaliteiten van de taarten, de gebakjes en het personeel?
Het zeer vriendelijke respectvolle personeel en hun zeer goede brood en gebak niets te zeggen Ik raad iedereen aan die van goed brood houdt, aarzel niet, ik raad je aan
Geweldige bakkerij Het personeel is erg gastvrij en de gebakjes en broodjes zijn heerlijk! Een klein advies: vergeet niet om vooraf via hun platform te bestellen om de menigte klanten te vermijden die er elke zondag voor het ontbijt is. Teken van kwaliteit
Verreweg de beste alles is uitstekend en van hoge kwaliteit, ze bieden een assortiment dat het hele jaar door varieert, met leuke verrassingen. De ontvangst is ook uitzonderlijk, met altijd een goed humeur en een glimlach. Vermijd deze plek als je niet van ambachtelijk en authentiek gebak op zijn best houdt, je zou enorm teleurgesteld zijn. We kunnen het alleen maar aanraden, uniek in de regio.
Ik heb daar nog nooit iets gevonden dat niet lekker is
Ik ga nergens anders heen omdat ik erg kieskeurig ben over de smaak en versheid van producten. Toch heb ik in mijn leven verschillende bakkerijen geprobeerd. En ik zou niet willen veranderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid