facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Théâtre de Verdure

Adres: Parc d'Osseghem Osseghem park , Brussel 1020, BE
Telefoonnummer: 02 513 89 40
Stad: Brussel
Route: Parc d'Osseghem
Huisnummer: Osseghem park
Postcode: 1020


Openingstijden

Maandag: 07:00-21:00
Dinsdag: 07:00-21:00
Woensdag: 07:00-21:00
Donderdag: 07:00-21:00
Vrijdag: 07:00-21:00
Zaterdag: 07:00-21:00
Zondag: 07:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: théâtre de verdure de nice évènements à venir, theatre de verdure 2018, théatre de verdure du jardin shakespeare évènements à venir, theatre de verdure gemenos, theatre de verdure paris, theatre de verdure nice 2018, theatre de verdure alger, theatre de verdure nice programme 2018
Recensies
Uitstekende plek voor hardlopen, heuvelachtig. Goeie plek voor families met kinderen, Parkeermogelijkheid. Automatisch toilet onder lagerop Atomium, bij St Lambertkerk en begin Ossegempark, dikkebeuk laan.
Geweldige dagen gehad van Core festival. Prachtig park omgebouwd tot festival terrein.
Erg groot en netjes park, het kan er wel erg druk worden in de zomer in het weekend
Heel mooi groot park Speeltuin: Er zijn wat fitnesstoestellen Toiletten: Ja aan de bar Geschiktheid voor honden: Bijzonder groot park, ideaal voor honden Picknickgebied: Heel veel gras, ideaal om te picknicken.
Goed voor wandelen in zomer
Fijn park om door te wandelen op rustige momenten en vooral tof met de aansluiting naar verschillende andere parken en tuinen. Jammer dat het in de zomer vaak heel vuil word achter gelaten.
Heel mooie ruimtelijke park net naast Brussel. Een plezier om te gaan wandelen en relaxen als het mooi weer is. Parkingmogelijkheden in nabije buurt, net naast de Heyzel en dichtbij Koninklijke Paleis. Hier mag je nog op het gras zitten, liggen, spelen. Een aanrader voor families als voor koppeltjes als voor iemand alleen die allemaal van het mooie weer willen genieten.
Geschokt. Veel bospoepers gezien daar. Populaire afspreekplaats precies voor mannen in de bosjes. Degutant.
Heel mooie park. Zeer leuk om te wandelen of picknicken. Wat wel erg jammer is er is geen WC in de buurt.
Was gezellig druk wegens optreden van THE ROLLING STONES.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Le Théâtre de Verdure.

Brussel botanische tuinen

openingstijden, locatie, vervoer. Parc d'Osseghem kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Le Théâtre de Verdure adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Le Théâtre de Verdure. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Le Théâtre de Verdure delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Les Jardins du Fleuriste Les Jardins du Fleuriste 4 km Geweldig! Mooie plek. Zeker de moeite waard. We zullen zeker teruggaan.
Le Bois de la Cambre Le Bois de la Cambre 7 km Groot mooi park. Dit is een geweldige plek om te rennen en de hond uit te laten. In...
Parc de Woluwé Parc de Woluwé 8 km Een heel mooi park waar je tot rust kan komen.Ik raad het aan iedereen.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid