facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Temps de Rêver

Le Temps de Rêver

Info

Boutique de jouets, en bois et en tissu, de jeux de société et de décoration pour enfants (Haba, Djeco, Lilliputiens, Moulin Roty, Asmodée, Gigamic, ...).

Geschiedenis

Boutique de jouets, en bois et en tissu, de jeux de société et de décoration pour enfants (Haba, Djeco, Lilliputiens, Moulin Roty, Asmodée, Gigamic, ...).

Adres: Place Communale 2B, 6800 Libramont-Chevigny
Telefoonnummer: +32 (0)61 31 28 90
eb.reveredspmetel@ofni
Stad: Libramont
Route: Place Communale 2B
Postcode: 6800



op zoek naar gerelateerd: le temps de rever arlon, le temps de rever fleuriste, le temps de rever fouches, broze libramont, le temps de rever liste de naissance, le temps de lire libramont
Recensies
Daar vind ik altijd mijn geluk. Keuze, kwaliteit en een buitengewoon persoon die van zijn vak houdt! Een echte speelgoedwinkel met het beste advies op maat. We vinden de ziel van zijn kind daar!
Onberispelijke service, kwaliteitsspeelgoed
Schitterende speelgoedwinkel waar de verkoopsters zeer goed advies geven. Als je op zoek bent naar sterk en duurzaam speelgoed, dan ben je hier aan het juiste adres. Veel houten speelgoed, speelgoed voor alle leeftijden.
Super gaaf, als je te alleen voor een cadeau bent geweest, gaat er niets boven dit kleine hoekje van het paradijs om snel iets te vinden.
Grote selectie kwaliteitsspellen met deskundig advies en extra uitleg. Ander speelgoed voor vroeg leren voor alle leeftijden. Altijd met een glimlach.
Warm welkom, goed advies, een winkel waar jong en oud zullen dromen!
Prettige ontvangst en zeer goed advies. Ik nodig je uit om de deur van deze zeer mooie winkel gewijd aan kinderen te duwen
Eerlijk gezegd, het is een plek waar ik dol op ben, zowel vanwege de keuze aan aangeboden spellen als vanwege de kwaliteit van het gegeven advies! Dank aan Nadia en haar collega's voor alles!
Prettig en attent personeel om je te adviseren en spellen uit te leggen
Speelgoed en spellen van zeer goede kwaliteit. Service en uitleg volgens de behoeften van elk. We kunnen dromen en... onze tijd nemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid