facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Spa du Cabanon

Le Spa du Cabanon
Adres: Rue des Jolis Bois 63 A, 6900 Marche-en-Famenne, België
Telefoonnummer: 0477 60 48 49
Staat: Région Wallonne
District: Luxembourg
Stad: Marche-en-Famenne
Route: Rue des Jolis Bois
Huisnummer: 63 A
Postcode: 6900


Recensies
Prachtige romantische plek waar we als koppel een aangenaam moment hebben kunnen doorbrengen. De sfeer, het eten, de massage, de jacuzzi. Alles was echt perfect. Zonder het welkom van onze gastheer Daniel te vergeten, die niet warmer en zorgzamer had kunnen zijn. We hebben een geweldige ontdekking gedaan, bedankt.nWe zullen terug komen.
Een hut en een warm welkom! Het is een heerlijke plek om samen met je partner een romantische en onvergetelijke nacht door te brengen. Veel opties die uw avond geweldig zullen maken, zeer schone en goed onderhouden ruimte. We kwamen uit Parijs voor Le spa du Cabanon en we hebben er geen spijt van! De eigenaar is erg vriendelijk en zeer gastvrij, ik raad aan! Bedankt voor alles.nShanna en Medhi :
Warm welkom door de eigenaar die vóór onze aankomst zeer beschikbaar was om bepaalde vragen te beantwoorden. Ongelooflijke omgeving die uitnodigt om te ontspannen en samen te komen. Ik raad deze plek ten zeerste aan!
De ontvangst is zeer vriendelijk met respect voor de privacy, de omgeving is heel natuurlijk. Wij hebben een heel leuk, ontspannend weekend gehad. Alle benodigdheden zijn aanwezig de keuken is zeer goed uitgerust inclusief koelkast.
Uitstekende plek voor een moment van ontspanning als koppel in een kleine hut weg van alles met zeer mooie faciliteiten. Warm en oprecht welkom. Nogmaals bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid