facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Smack

Le Smack

Geschiedenis

Le SMACK vous accueille en famille ou entre amis, avec vos collègues ou vos partenaires professionnels et vous propose ses hamburgers maison, son gyros maison, plats de viande, pâtes et autres classiques d'une friterie... avec le soutien de frites renommées et remarquables.

Découvrez notre spécialité incontournable, le Hamburger Maison, qui se décline en de multiples parfums plus étonnants les uns que les autres : façon British, à la Grecque, style Italien ou encore en mode Country... tous les goûts sont permis !

Nous nous situons à Saint-Ghislain (7330), en face de la gare. Un lieu facile à trouver et où il est à la fois simple de se réunir et de se garer, de nombreuses places de parking étant disponibles en face de notre établissement ainsi que dans la rue attenante.

Il est possible de prendre votre repas sur place, ou de l'emporter. Pour manger sur place, une salle cosy est à votre disposition.

Le SMACK, votre friterie de premier choix à Saint-Ghislain.



"Notre salle est désormais ouverte, vous pouvez manger sur placeA bientôtL’équipe du Smack"
Adres: Place Albert Elisabeth 46, 7330 Saint-Ghislain
Telefoonnummer: 0488809635
Stad: Saint-Ghislain
Route: Place Albert Elisabeth 46
Postcode: 7330


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 22:30
Dinsdag: 10:30 - 22:30
Woensdag: 10:30 - 14:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pitta Antalya Pitta Antalya 298 meter Lekker eten niet duur
KFC Belgium KFC Belgium 5 km Super vriendelijk personeel top
Recensies
Stelletje oplichters. De prijzen komen niet overeen met de prijzenkaart. De meneer aan de kassa wou mij bovendien ook is oplichten door te weinig wisselgeld terug te geven en achteraf te zeggen dat hij nog nieuw is en geen kassa ervaring heeft. Ook kregen we een burger met alleen maar vlees en saus zonder groenten, terwijl er wel groenten afgebeeld stond op de foto. De frietjes kregen we pas wanneer we erachter vroegen terwijl we dit duidelijk hadden besteld. Nooit meer!
Als dit het beste is wat de streek te bieden heeft de friet was zacht maar net te eten. de muziek in de zaak leek wel uit de moskee te komen. niet voor herhaling vatbaar sorry
Echt huisgemaakte burgers vlees, verse kwaliteit! Veel soorten hamburgers , extra helemaal geen vette frietjes, kortom ik raad deze frituur tegenover het station van Saint Ghislain ten zeerste aan! NB Ik voeg ook zelfgemaakte hamburgerbroodjes toe!
Gastvrij personeel. De kwaliteit van de producten is echter slecht. Ik eindigde met een smerig Pitta-machinepistool. Halfgaar vlees, erg vet. De frietjes zijn goed. We betaalden 60 euro voor 1 machinepistool, 3 hamburgers zonder friet, 1 pakje nuggets, een klein frietje en 5 drankjes. Letterlijk een vlucht voor, wederom, de aangeboden producten.
Prijzen komen niet overeen, vraag om vooruitbetaling voor het eten en vertel ons na betaling dat extra niet meer beschikbaar is, bied niet aan om verschil terug te betalen, eten is middelmatig, durum gevuld met vetsap plas op het plateau, Buitensporig duur voor de matige kwaliteit van het eten, bijna 15€ voor een gefrituurd durumblikje!! Vluchten !!! Echt niet correct en onbeschoft bahhh
Personeel niet gastvrij. Ongekookt vlees. De netheid van de toiletten laat te wensen over, het is te vragen naar de staat van de keuken....... De hygiënemaatregelen van Covid worden niet gerespecteerd.
Nou, ik ben daar al gegeten en alles is in orde. Alleen hier flinke voedselvergiftiging door een kaasburger.. Het vlees moet slecht geconserveerd zijn geweest. En voorheen waren er grote porties friet met machinegeweren, nu heel weinig, een beetje teleurgesteld.
Goede frituur, de service is snel, netheid en hygiëne zijn op het rendez-vous. De aangeboden gerechten zijn heerlijk en vers. De verhoudingen zijn genereus. De prijzen zijn correct. U kunt desgewenst ter plaatse eten omdat er een grote zaal beschikbaar is voor klanten. Betaling per kaart geaccepteerd. Ik raad deze frituur aan. Mogelijkheid om buiten op het terras te eten. Vriendelijkheid is er ook.
Ik zal terug komen ! Super leuk, super goed, ik hou ervan
Goede frituur gelegen tegenover het treinstation van Saint - Ghislain, gemakkelijk te bereiken, parkeren tegenover. Het personeel is vriendelijk en de friet is goed, de frituur is schoon, er is plaats voor veel klanten, veel tafels en aan de achterkant van de frituur is ook een bar. Dicht bij de scholen van Saint-Ghislain dus veel mensen tijdens schooluren. Aanbevelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid