facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le sherzade

"Restaurant tunisien & français"
Adres: Rue Nicolas Lambercy 19 , Aywaille 4920, BE
Telefoonnummer: 04 361 13 88
Stad: Aywaille
Route: Rue Nicolas Lambercy 19
Postcode: 4920


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Tête de Boeuf La Tête de Boeuf 5 km Echt geweldig!!! Sfeer is goed, vriendelijk personeel en heel heel lekker, echt verru...
Recensies
Lekker en gezellig gegeten. Voor een normale prijs heel veel eten en als je het niet op krijgt krijg je het gewoon in een bakje mee naar huis.
Ben je opzoek naar een lekker restaurantje in deze buurt? Stop met zoeken en kies voor dit restaurant! Super lekker eten voor een heel eerlijke prijs en de bediening is ook top! Een echte aanrader!
Wij hebben hier heel lekker gegeten. Zelfs een omweg waard. De brochette en de stek waren ruim bemeten, zeer mals en gebakken zoals gevraagd Bovendien vriendelijke mensen en zeker niet duur voor wat op het bord komt.
Heerlijk gegeten! Fantastisch vlees met couscous en stoofgroenten. Terrasje lang net wat achteraf van de hoofdweg. Aanrader!
Lekker maar er mist wat pit in het eten.
Lekker eten, niet duur Vooral voor vleeseters
Gezellig straatje, prima prijs voor hoeveelheid en kwaliteit. Aanrader!
Gezellig straatje, prima eten!
Lekker en grote portie eten.
Lekker en leuke plaats
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid