facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Saint-Amour

Le Saint-Amour
Adres: Place aux Foires 18 , Durbuy 6940, BE
Telefoonnummer: 086 21 25 92
Stad: Durbuy
Route: Place aux Foires 18
Postcode: 6940



op zoek naar gerelateerd: hotel saint amour durbuy, saint amour france, hotel saint amour durbuy avis, restaurant durbuy, openingsuren saint amour durbuy, saint amour 2018, saint amour durbuy confiture, hotels durbuy
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Calèche La Calèche 41 meter <span class="f5axBf"
Victoria Victoria 60 meter Een mooie kamer en heel lekker gegeten in het restaurant. We kozen voor een steak en ...
Grand Café Grand Café 73 meter Werden een tafel toegewezen en voor ons gevoel er achter gelaten. Duurde 10 minuten v...
Fou du Roy Fou du Roy 91 meter In het centrum van Durbuy. Beperkte kaart maar laat dit je niet tegen houden.Heel lek...
Vert et Blanc Vert et Blanc 731 meter
Les Mignees Les Mignees 3 km Geweest op 23/06 . Gereserveerd voor te eten dus heb hier niet gelogeerd Alles was n...
Au Milieu de Nulle Part Au Milieu de Nulle Part 6 km We waren er enkel voor een stop tijdens een wandeling. Er werd een lekkere soep aange...
Recensies
Heel fijn verblijf in kamer Câline 1nacht Kamer is op zich niet groot maar perfect om enkel te overnachten, wel ruime badkamer met heerlijk bad, ook het balkon/terrasje is pluspunt met zicht op Place aux Foires. Bij aankomst supergoed ontvangen in het nederlands wat fijn was. Men was vergeten het extra bed te plaatsen maar werd direct in orde gebracht. Ontbijt was in Le Sanglier, wauw, zalig buffet, alles erop en eraan. Misschien wel duidelijk aangeven dat het daar was. Maar men had bij ontvangst gezegd dat als er vragen waren we enkel de telefoon moesten opnemen ah onthaal. We deden dat dus ook toen we ontbijt niet vonden en dan werd ons direkt gemeld dat we daar mochten ontbijten. Dus fijne overnachting, altijd direkt geholpen, propere kamer, zou zeker terugkomen. Ook bij boeking meerdere malen contact genomen per mail en altijd direkt antwoord en geholpen Stockman Cindy
We waren hier kort voor een lichte lunch. Ik nam een ardense charcuterieschotel, mijn echtgenote een salade met geitenkaas. Beiden waren lekker net als het half flesje wijn dat we er bij namen. Correcte prijs/kwaliteit en vriendelijke bediening.
We kozen het vismenu: bisque van grijze garnalen, vissymphonie met groentjes en chocomousse. Amuses: lekker De soep: lekker maar niet warm genoeg. Jammer! Hoofdgerecht: pasta overgoten met olijfolie, te veel, te overheersend. Vis te flauw afgekruid. Chocomousse: lekker. Bediening: vlot en vriendelijk.
Wauw! Wat een fijne en lekkere avond hebben wij hier gehad. Prijs kwaliteit meer dan in orde! Het eten is superlekker, vriendelijke bediening. Niets is teveel gevraagd. Zeker een aanrader!
Prachtige kamer die we hadden voor een nacht. Zeker een heel romantische ervaring! Jammer dat het bed zo veel lawaai maakte als je snachts keerde. Douche was zeer aangenaam. Spijtig van de afwezigheid van een muggenwering.
We hadden wandelkledij aan en vroegen om iets te drinken. We vroegen menukaart om misschien s avonds terug te gaan maar we hoorden hen voortdurend roddelen over ons en we zouden niet kunnen betalen. Jammer dat ze ons hebben beoordeeld op uiterlijk.
Niks op aan te merken Vriendelijke bediening, vriendelijke uitbaters en propere nette kamers! Eten van een hoger niveau, wat natuurlijk resulteert in een hogere prijsklasse,maar vind ik zelf geen probleem,want alles was tiptop in orde! Wij hebben genoten en komen zeker nog terug ! Bedankt voor alles tot ziens!
fantastische kamer, lekker restaurant, een beetje aan de dure kant maar prijs kwaliteit dik in orde!Kamers: 5/5
Nadat de tafels waren uitgezet werd ons verzocht bij binnenkomst tien minuten te wachten. Het terras was echter leeg dus wij zochten een zitplek. Een half uur later werd onze tafel niet opgenomen en kregen andere gasten het eten geserveerd. Na drie keer genegeerd te zijn door de “oude blonde gastvrouw” zijn een deurtje verder gaan zitten en hebben we alsnog fantastisch gegeten. Voor ons nooit meer Le Saint Amour.
Een toevallig diner op de avond van onze 50ste huwelijksverjaardag, zelfs zonder reservatie tijdens deze drukke zaterdag was een echte meevaller. Een spijtig foutje in de afrekening werd enkele dagen later gemeld via email en zonder problemen op de rekening teruggestort ! Klasse ! Wij komen zeker terug !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid