facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Roy Vision Center

Le Roy Vision Center

Info

Uw kijkcoach, de opticien met een kijkoplossing op maat.

Geschiedenis

Bij Le Roy Vision Center is er een volledige ruimte voorzien voor maatwerk. Hier creëren we monturen op maat, helemaal afgestemd op uw gezicht.

Zowel de lengte van de veren, de neusmaat, de grootte van de glazen, de dikte van de montuur worden opgemeten en aangepast. De klant kan zijn montuur laten uitvoeren in kunststof, titanium, buffelhoorn of een combinatie. En dit in een groot kleurengamma. Daardoor kunnen we voor iedereen de ideale montuur creëren die perfect past op uw gezicht.

Daarnaast hebben we ook de prêt-à-porter monturen, van alle grote bekende merken.

Ook de kwaliteitsglazen van Varilux worden uitsluitend op maat gemaakt. Daarmee staat Le Roy Vision Center aan de top van de Belgische optiekwereld! (Nr.1 in België en nr.2 in de Benelux op gebied van maatwerk).

Kom eens langs om kennis te maken met dit unieke concept van zowel het adembenemende manier om brillen te maken.

Adres: Drapstraat 23A, 9810 Nazareth
Telefoonnummer: 093856253
Stad: Nazareth
Route: Drapstraat 23A
Postcode: 9810



op zoek naar gerelateerd: Bril op maat laten maken, Optiek Vercruysse Eke
Recensies
Top team, top winkel, top merken. Hier vinden wij al jaren onze brillen. Steeds goed bediend en ook een zeer goede dienst na verkoop.
Ik durf mijn ervaring zelfs niet online te delen...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid