facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Repaire du Sommelier

Le Repaire du Sommelier

Info

Cave à vin dans le centre historique de Bruxelles.
Sélection de vins authentiques.

Adres: Rue de Flandre 21 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 511 82 11
moc.liamg@reilemmosuderiaperel
Stad: Brussel
Route: Rue de Flandre 21
Postcode: 1000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Femme du Sommelier La Femme du Sommelier 1 km Uitstekende gerechten en goede wijnselectie, maar 2 uur voor een business lunch is te...
Recensies
Hele vriendelijke uitbater, deskundig. De selectie is niet duur maar wel goed en uitzonderlijk moeilijk ergens anders te vinden. Wisselend aanbod dus altijd iets nieuws te ontdekken.
Geweldige plek om te proeven en de wijn te krijgen die je lekker vindt. De eigenaar - Christophe is erg vriendelijk en behulpzaam, hij zal veel kennis over wijn in verschillende gebieden delen. Zal zeker terugkomen als ik in Brussel ben.
Goede selectie van wijn en zeer vriendelijke en vriendelijke sommelier die u zal verwelkomen in de winkel. Een van de beste plekken om even langs te gaan tijdens je verblijf in Brussel.
Eenvoudig en warm welkom. Wijs en altijd eerlijk advies! De vinyls dragen bij aan de charme van deze charmante plek.
Bezoek vanmiddag op deze plek waar de muziek net zo aangenaam is als de voorgestelde drankjes, de baas over het geluid op een vinyl draaitafel. Mooie selectie van schone wijnen, uitzonderlijke selectie van sterke dranken van hoge kwaliteit. Eindelijk een wijnhandelaar die goed advies geeft en producten aanbiedt die nergens anders te vinden zijn, tegen een eerlijke prijs. Ga naar "Le Repaire du Sommelier", je komt er gelukkig uit. Een geweldige gemacereerde Savagnin, een ronde witte Minervois, hebzuchtig maar tegelijkertijd gespannen, een gekke Belgische cider en een verwarrende Mexicaanse Rum... kortom... perfect, we gingen de wereld rond en bleven in Brussel. Hoed.
Geweldige ontvangst, zeer professioneel, goede wijnen, geweldige sfeer, uitstekend advies. Adres om zonder mate te onthouden
Geweldige winkel. Wijnen die we in de States niet zien. Gevraagd om een ​​witte wijn die de vrouw lekker zou vinden en hij verzekerde me dat ze dat zou doen. Zij deed. Scoren! De Gamay Beaujolais die hij aanraadde was ook geweldig.
Top adres voor levensgenieters Super service en advies Als u op zoek bent naar een wijn Geef je smaak door en de baas zal je begeleiden en niet naar de duurste wijnen
Gewoon de beste wijnwinkel in de stad. De eigenaar is een echte expert en staat altijd klaar om te helpen bij de wijnkeuze en deelt zijn kennis met de klant. Zou zeker aanraden, beoordeling 12/10.
Geweldige winkel voor natuurlijke wijnen. Nerdy-sfeer met terroirstenen om aan te ruiken: Eigenaar speelt mooie muziek - strikt vinyl - en is zeer behulpzaam. Als je je gedraagt, mag je misschien je fles op deze gezellige plek laten knappen en het verder met hem bespreken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid