facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le prieuré Saint-Géry

Le prieuré Saint-Géry

Geschiedenis

Il est des routes qu’il faut oser entreprendre et même oser s’y perdre… A l’issue de celles qui mènent au village agricole de Solre-Saint-Géry, aux confins de la Botte du Hainaut, tout près de la France, se révèle discrètement l’ancien prieuré devenu joyau de délicatesses et de douceur de vivre.

Sous la gouverne du chef-propriétaire Vincent Gardinal, l’Hostellerie Le Prieuré Saint-Géry réserve à ses hôtes les charmes d’un restaurant et d’un petit hôtel où seul importe le bonheur de l’instant. Une table raffinée, une cuisine sensible, inspirée. Toute en finesses et en créativité sachant marier sophistication et naturel. Des chambres douillettes, silencieuses et des attentions délicieuses.

Et puis à l’heure du départ, le sentiment infiniment précieux d’une offrande au cœur … en promesse de retour

Adres: Rue Lambot 9 , Beaumont 6500, BE
Telefoonnummer: 071 58 97 00
eb.tenyks@erueirpel
Stad: Beaumont
Route: Rue Lambot 9
Postcode: 6500



op zoek naar gerelateerd: le prieuré saint géry beaumont, saint gery restaurant, le prieuré saint géry gault millau, prieure, prieuré saint géry menu, le prieuré avignon, le prieuré saint géry tripadvisor, le prieuré souillac
Recensies
Wij hebben heerlijk gegeten bij le Prieuré de Saint-Géry. Het hoge niveau werd reeds ingezet bij aanvang van het diner met de amuses. Wij kozen voor het 4 gangen menu waarin Vincent Gardinal en zijn team bij elk gerecht de verwachtingen meer dan wisten in te lossen. Het restaurant was een openbaring. De kamer haalde spijtig genoeg niet het hoge niveau van het restaurant. Onze kamer is aan een grondige renovatie toe. Kamers: De kamer is aan een grondige vernieuwing toe. Eten en drinken: Het eten was subliem. Prijs kwaliteit meer dan in orde. Voor mij een raadsel waarom Vincent Gardinal en zijn team de vermelding in Gault&Millau en guide Michelin is verloren.
De amuse's waren heerlijk. De twee voorgerechten waren voortreffelijk, de combinatie tonijn foie gras was heel lekker. Sint Jacobsvrucht met gemarineerde mossel gaf een goede combinatie. Het tussengerecht vis op een bedje van prei met sabayon was zo lekker dat we meerdere scheppen van de sabayon hebben genomen. De kaas keuze was subliem. De twee desserten waren uitstekend. De koffie met een rijkelijke keuze uit gebakjes, bonbons was een mooie afsluiter na meer dan 4 uur culinaire beleving .
De ontvangst was ....niets...ongeïnteresseerde jongeman die instond voor de ontvangst. Absolut geen welkom gevoel. De avond in het restaurant heeft veel goedgemaakt...heel lekker gegeten, vriendelijke bediening. Hotel beetje verouderd maar ca va. Geen bar of plaatsje om iets te drinken jammer. Meteen naar de kamer en daar zat je dan, wachtend op de avond, buiten regen en slecht weer....vergeet geen goed leesboek!
Prachtig diner met lekkere aangepaste wijnen, ook de locatie is erg rustgevend. Het ontbijt is eenvoudig maar lekker met goeie producten. De kamers zelf zijn aan vernieuwing toe, jammer.Kamers: 3/5
kamer 16 heeft een permanente septische geur en is dus te mijden. donkere kamer met véél trappen dus niet voor de oudere generatie. WiFi werkte nooit tijdens de twee dagen. geen excuses maar enkel schouderophalen . De keuken is nog steeds erg lekker maar de hostellerie is oud en versleten. wegblijven.Kamers: 1/5
Héél lekker eten met fantastische wijnen op een gezellig terras. Wat kan je nog meer wensen...Kamers: 3/5
Culinair een topper, heerlijk gegeten met aangepaste wijnen. Daarna blijven slapen, zalig bed badkamer gedateerd maar alles is aanwezig. En 's morgen lekker ontbijt vers Frans brood, kaas hesp... Dit is een echte aanrader als je in alle kalmte van de ardennen wil genieten!
Culinaire hoogstandjes, alles meer dan ok, discrete maar uitstekende service
Super culinaire ervaring - kamer was eveneens in orde - een echte aanrader
Zeer lekker gegeten, prima bediening. De formule met overnachting is echt aan te bevelen !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid