facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Poulailler

Le Poulailler
"Sandwicherie/service traiteur. Pains surprises, buffets froids, plateaux sandwiches, salades, desserts, plats du jour, épicerie"
Adres: Rue de Bruxelles 21 , Tubize 1480, BE
Telefoonnummer: 02 355 47 77
Stad: Tubize
Route: Rue de Bruxelles 21
Postcode: 1480


Openingstijden

Maandag: 07:30-15:30
Dinsdag: 07:30-15:30
Woensdag: 07:30-15:30
Donderdag: 07:30-15:30
Vrijdag: 07:30-15:30
Zaterdag: 10:30-14:30


op zoek naar gerelateerd: gites nl te koop, vakantiehuis frankrijk, gites frankrijk met zwembad, huisje huren frankrijk met zwembad, gites frankrijk nederlandse eigenaren, vakantiehuis frankrijk particulier, vakantiehuisje frankrijk, vakantiehuizen noord frankrijk
Recensies
Een broodje salade.. tonijn zeker niet op voorraad.. wel aangevraagd.Eten: 1/5
Niet te missen adres voor een gastronomisch broodje tot in de perfectie! Als de baas je Amerikaans geeft, gaat ze niet met de achterkant van de lepel mee. Een puur geluk.
We kunnen ze veel dingen vragen en ze zullen het altijd met plezier doen binnen redelijke grenzen het kost wat ze kunnen om te helpen! : Om de wachtrijen te vermijden, plaatst u uw bestelling voor 11 uur telefonisch, dat is beter voor hen en voor de anderen die niet gereserveerd hebben : Goede keuzes, goede prijzen, goede smaken, ik bestel vaak voor mijn lunch. Ik raad het iedereen aan!!!
Uitstekend adres. Hun broodjes zijn buitengewoon ik raad "Le British" aan en zijn niet duur gezien de kwaliteit van de producten. Als klap op de vuurpijl is de bediening prettig en vriendelijk. Ga ervoor...
Leuke en aangename service... van de kopers, nieuwe dynamiek, wat een inspanningen om onze smaakpapillen te verwennen... met producten van topkwaliteit! Uitstekende Amerikaanse sandwiches en ik ben een sterke criticus! Daarnaast zijn er goede kleine wijnen! Eerlijk gezegd, als je het niet weet, om te testen!
Bijzonder onaangename en onbeleefde cateraar accepteert geen kritiek of meer precies commentaar op zijn weglatingen! Wanneer je een broodje bestelt en alle gewenste en ongewenste ingrediënten opgeeft, verwacht je dat je het broodje besteld krijgt en niet een Fourtou. Zo de weergave van deze telefonische informatie deze meneer verklaarde dat hij geen tijd had voor mijn klachten en dat als ik niet tevreden was dit toch dezelfde prijs te weten kwam dat ik alleen dit moest eten dat hij had bezorgd!! ! Ik blijf ook twijfelen aan de hygiëne van zijn thuisbezorgingen in een auto waar de broodjes zo op de stoel worden gegooid zonder de koelketen te respecteren, wat zeker is na deze tegenslag. een bestelling bij zo'n onaangenaam persoon terwijl de opvolging door de klant totaal onbestaande is. Weet meneer, in plaats van uw klanten op te hangen, zou een echte handelaar gewoon worden verontschuldigd "Vergissen is menselijk" en zou een commercieel gebaar hebben gemaakt om zijn klant niet te verliezen, er is het verschil tussen een boer die zichzelf neemt voor een handelaar en een handelaar met een eigen gevoel voor commercie
Als hun medeleven net zo kon zijn als hun boterhammen. We gaan er graag terug. Geen glimlach en toch gaan we er al sinds het begin. Dat is jammer .
Hallo, omdat ik zelf een handelaar ben, wil ik reageren op al zijn slechte talen!! Onafhankelijk zijn is een dagelijkse strijd zelfs degenen waar het bedrijf gesloten is. Niemand is perfect en POSITIEVE beoordelingen helpen om te verbeteren. Aan de andere kant zijn sommige kritieken nutteloos, zoals kritiek op het gebrek aan parkeergelegenheid! Het is niet de schuld van de handelaars als de gemeente niet voor meer parkeermogelijkheden zorgt en of je nu naar deze handelaar gaat of een andere in de buurt het probleem blijft hetzelfde!! Of als er mensen in het bedrijf zijn, kan het zijn omdat mensen het gewoon waarderen !! En als je tenslotte een broodje koopt, stop je het een uur in je tas omdat je het in de minuten die volgen niet op kunt eten, denk je aan de beroemde koelketen?? Felicitaties en moed voor deze kleine handelaars die het lef hebben om aan de slag te gaan. Vergeet alsjeblieft niet dat je zonder deze kleine handelaars genoegen zou moeten nemen met industriële producten van grote retailers, dus moedig ze eerder aan dan ze af te breken.
Super lekker en helemaal niet duur voor de gerechten die van kwaliteit zijn! Van een dagelijkse gewoonte, een caesarsalade zonder ansjovis... ;- aarzel niet!!!
Ik raad een uitstekend adres aan, een warm welkom en zeer goede broodjes ??
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid