facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le potager de la Fontenelle

Adres: Rue Grand'rue ,91, 1341 Céroux-Mousty, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0477266188
Stad: Céroux-Mousty
Route: Rue Grand'rue ,91
Postcode: 1341


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L'Épi Fin L'Épi Fin 2 km Lekkere broodjes maar een beetje te klein voor die prijs.
Recensies
We hebben net vanmorgen met liefde geoogste aardbeien gekocht, gewoon geweldig! Leuke ontdekking. Dankjewel :
Eerste bezoek vandaag en het zal niet de laatste zijn. Zeer goede producten. Een vriendelijke en gastvrije dame, heerlijke perziken. Adviseren.
Uitstekende producten, het resultaat van gepassioneerd werk, hier sla ik vitamines in. Naast kwaliteitsgroenten zijn er ook andere producten voor het bereiden van jam, lasagne en pizza's verkrijgbaar. Mooie selectie van lokale bieren. Bevroren broden om wat meer te koken voor een bakkerijsfeer thuis
Zeer goede producten, de persoon die daar werkt is een zeer goede adviseur, ik kom terug, bedankt
Alles is geweldig! Ik heb net hun lasagne geprobeerd. Alles wordt door hen gemaakt met hoogwaardige, lokale en biologische ingrediënten. Mogelijkheid om ze buiten de openingsuren in hun automaat te vinden. Ideale oplossing voor een geïmproviseerde maaltijd op het laatste moment. Ze verdienen meer zichtbaarheid!
De moestuin van de fontenelle is vooral een familieproject onder leiding van Pierre en zijn vrouw. De keuze om organisch te werken is een intieme overtuiging. Hij streeft ernaar om zoveel mogelijk producten zelf te produceren op een menselijke oppervlakte dicht bij zijn winkel. Om het hele jaar door een verscheidenheid aan producten te garanderen, maakt hij afspraken met andere lokale producenten en soms met een groothandel. Je vindt er altijd seizoensgroenten en andere randproducten zoals charcuterie, pizza's/lasagne, verschillende bereidingen en oliën op smaak gebracht door Viannou, kortom vergeet niet om even langs te gaan bij deze lokale producenten, het is 1000 keer lekkerder dan grote oppervlakten!
Prachtige verse biologische groenten en fruit, die soms uit de grond komen als je aankomt. Kleine bereide maaltijden, zoals quiches en lasagne. Bioafbreekbare verpakking. Gepassioneerde mensen die gezond verstand stoppen in alles wat ze doen. Het is leuk om bij te dragen aan hun avontuur. Vriendelijk welkom. Altijd goed advies vandaag de boerenkoolchips, geslaagd!
Mijn partner en ik bleven uiteindelijk op de stoep staan, zonder naar binnen te gaan, uiteindelijk minder vanwege de hoge, zelfs exorbitante prijzen die werden aangerekend, dan vanwege het gebrek aan sympathie van de winkelier-manager die ons beval de winkel niet binnen te gaan wanneer een klant was er al, waar sympathie, hartelijkheid, wederzijdse hulp, warmte, menselijkheid vooral nodig zijn in deze tijden van algemene maskerade.
Vers fruit en een warm welkom en vooral ook gratis peulvruchten
Lokaal en heerlijk. Speciale vermelding voor hun aardbeienjam met mooie stukjes bovenaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid