facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Plat Pays

Le Plat Pays

Info

Een sfeervolle landelijke locatie voor al uw feesten en evenementen: zowel binnen de privé sfeer als voor professionele doeleinden.

Geschiedenis

Feestzalenverhuur en evenementen in een landelijke omgeving
Le Plat Pays is een familiebedrijf dat 5 jaar geleden werd opgericht in Zandvoorde (West-Vlaanderen).

Wij verhuren een prachtige feestzaal in een landelijke omgeving waar verschillende soorten feesten kunnen doorgaan. Daarnaast zorgen wij voor een culinaire ervaring met kwaliteitsproducten, aan een betaalbare prijs.


Bent u op zoek naar een locatie voor uw trouwfeest of babyborrel of eerder voor seminaries of bedrijfsevenementen? Onze zaal is uiterst geschikt voor zowel privé als professionele doeleinden. Wij hebben plaats voor alle feesten en evenementen voor 180 personen en zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt.

Le Plat Pays staat ook voor u klaar als B&B. Ben u op zakenreis of gast op één van de evenementen, vraag informatie over een overnachting met ontbijt.



"FEESTZAAL IEPER – ZONNEBEKEVoor iedere moment, een passende formule!Bent u sinds kort papa of mama geworden en wilt u een babyborrel geven. Of wilt u een gastronomische familiefeest geven of heeft u kleinste binnenkort zijn communie / lentefeest? Voor al deze mooie momenten kunt u bij ons terecht!Zoekt u naar een B2B oplossing? Ook bedrijfsevenementen zijn bij ons mogelijk!"
Adres: Houtemstraat 43, 8980 Zandvoorde Zandvoorde, West-Vlaanderen, Belgium
Stad: Zandvoorde
Route: Houtemstraat 43
Postcode: 8980 Zandvoorde



op zoek naar gerelateerd: le plat pays oostkamp, le plat pays oudejaarsavond, le plat pays zandvoorde, le plat pays ( feestzaal) zandvoorde (zonnebeke), le plat pays brunch, le plat pays lyrics, le plat pays b&b zandvoorde, le plat pays brel
Recensies
Enorm mooie locatie Grote parking Aperitief kon buiten dankzij overdekte tent Mooie zaal binnen. Vlotte bediening en lekker eten
Héél lekker! Vooral het voorgerecht. Veel variaties zalm
Eten is altijd lekker. Was leuk dat er weinig volk was deze keer.
Prachtige locatie ,heel lekker eten en prima wijn. Vriendelijk personeel niks is hen te veel. Ga zeker nog terug
Was er voor het eerst voor een soort van koffietafel na een rouwdienst en was aangenaam verrast hoe mooi het er van binnen én van buiten uitziet. Heel sfeervol ingericht, zalige kleine broodjes, heerlijke tomatensoep en als afsluiter een overheerlijk appeltaartje met vanilleijs.
Mooi gelegen gezellige feestzaal. Op zonnige dagen is receptie in de tuin onder prachtige tent mogelijk. Rustig gelegen, mooie akkervelden.
Prachtige zaak waar je lekker kan brunchen. Ook unieke ligging voor trouwfeesten.
Super. Lekker. Veel parking. Toiletten voor mensen met een beperking.
Heel gezellig,warme omkadering, sfeervol en heel lekker om te eten.
Supervriendelijke bediening en heeeeel lekker eten. Prachtige locatie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid