facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Phare du Kanaal

Le Phare du Kanaal

Info

Lieu d'échange et de rencontre avec un café / restaurant accessible à tous. Postes de travail, salle de réunion, location de l'espace pour vos évènements !

Geschiedenis

Co-working and restaurant on Brussels' canal. We also rent nice and bright meeting rooms.



"Le Phare est une cantine, un coworking, un lieu de réunions et de fêtes... Il est ouvert tous les jours de la semaine!On y mange bio, local et de saison du petit-déjeuner à l’apéro. Terrasses au soleil.Le WiFi est gratuit. Travailler dans le café est possible sauf à l’heure du lunch 11h30-14h30. Pour charger vos batteries, utilisez nos prises mais surtout nos thés, cafés, jus et pâtisseries frais du jour.Table à langer aux toilettes mixtes, bébés bienvenus!"
Adres: Quai des Charbonnages 40 Koolmijnenkaai 40 , Molenbeek-Saint-Jean 1080, BE
Telefoonnummer: 02 410 06 84
Stad: Molenbeek-Saint-Jean
Route: Quai des Charbonnages 40
Huisnummer: Koolmijnenkaai 40
Postcode: 1080


Openingstijden

Maandag: 09:00-20:00
Dinsdag: 09:00-20:00
Woensdag: 09:00-20:00
Donderdag: 09:00-20:00
Vrijdag: 09:00-20:00
Zaterdag: 11:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: le phare brussel, walvis brussel, coworking brussel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brussels Café Brussels Café 2 km Vertaald door Google Goede atmosfeer Origineel Nice atmosphere
Recensies
Lekker brunch, leuk concept waar je bord kan samenstellen keuze uit verschillende gerechten. Het brood is zoveel je wilt, overheelijk vers van de bakkerij ernaast.
Ik had eerste een beetje schrik om hier te komen, zo aan de andere kant van het kanaal, maar ik kan Le Phare du Kanaal aan iedereen aanraden. In de top 3 van leukste plaatsen in Brussel, naast Walvis Café en Léopold Café Royal.Eten: 5/5
Na eerste ga ik zaterdag terug het was heel lekker,vriendelijk personeel en gezellige plaatsEten: 4/5
Gezellig, verse voeding en vriendelijk personeel. Dat is Phare du Kanaal voor mij! Steeds een positieve ervaring in dit gezellige eetcafé. Hun producten zijn steeds vers én seizoensgebonden. Zelf ben ik vegan en kan ik steeds mee genieten van hun heerlijke lunch/brunch. Voor ieder wat wils. Ook het personeel doet er alles aan om het je naar wens te maken wat je ervaring naar een hoger niveau tilt. Kortom: TOP!
Een lekkere brunch op een leuke locatie vlak aan het kanaal. De bediening is top omdat niet alles ter beschikking was kregen we gratis superlekkere cheescake mee. Ondanks er een event met veel volk was, hebben ze ons toch ontvangen en ging alles vlot en vriendelijk. Echt een aanrader!
Vriendelijk personeel. Lunch echter sterk af te raden. 30 euro de gedeelde lunch was maar een heel klein bordje. Kaasselectie: 2 kleine stukjes, koude koffie, mini glaasje granola, 2 repeltjes spek... Zeer teleurstellend :- Dacht eerst dat het het laatste was wat de keuken nog te bieden had, maar dan zag ik het personeel zich tegoed doen aan een portie 3x zoveel per persoon.
Je mag maar liefst 5 dingen kiezen voor de brunchformule wat veel is maar voor je cappuccino moet je wel bijbetalen??!!! Voor het geld dat je betaalt vind ik dit echt niet kunnen. Maak de menu kleiner en geef de mensen hun cappuccino! Koffie is koud btw. Personeel wel vriendelijk. Enkel het beleid weet niet goed wat ze doet.
Zeer leuke plek aan de 'andere' kant van het kanaal.Service: 5/5
Heel leuke plek om iets te eten of drinken, zowel binnen alsbuiten. Het brunch-concept is een aanrader van je welste. Alles is vers van de pers en met oprechte vriendelijkheid opgediend! Toppertje!
Lekkere brunch op een gezellige plek.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid