facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Patton restaurant

Le Patton restaurant
"Brasserie traditionnelle et cuisine familiale.Spécialité pierrades."
Adres: Rue du vicinal, 30, 6960 Manhay
Telefoonnummer: 086840494
Stad: Manhay
Route: Rue du vicinal, 30
Postcode: 6960



op zoek naar gerelateerd: Le Patton, Manhay menu, Manhay Tripadvisor, Bistro Moulin Manhay, Manhay restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TACOS time TACOS time 7 km Vertaald door Google Een warm welkom en een must-try taco's van het volgende niveau. ...
Recensies
Mosselen met knoflook, een aanrader hier. Verrassend leuk tentje. We vonden het omdat we bij de B de Freiture werden weggestuurd. Geen spijt van om een paar km landinwaarts te gaan om dit pareltje te vinden. De rode wijn is trouwens ook goed.
Ondanks het hele kleine beetje Frans dat wij verstaan/spreken hebben we heerlijk gegeten. Het hoofdgerecht was enigszins een verrassing, maar was erg lekker. Ook de voor- en nagerechten. Vriendelijke bediening die een beetje Nederlands sprak. Aanrader!
Al een paar keer het restaurant bezocht, met een kleinere dan wel een grotere groep en telkens goede ervaringen. Prachtige kaart en net en stijlvol ingericht restaurant. Supervlotte bediening: doordat we de laatste keer met een grote groep waren, hadden we soms zaken slecht doorgegeven en was de bestelling niet volledig. We moesten niet lang wachten totdat de ontbrekende gerechten kwamen en het personeel bleef steeds vriendelijk en maakte er geen probleem van om opnieuw door te geven aan de keuken. De gerechten op de kaart zijn ook immens lekker. We vonden onder andere de raclette heel lekker en goed gebracht, alsook de lacquement met peer is een echt goede afsluiter.
Het duurde even voor ze de menukaart brachten 20min. Nadien nog een 2de aperitief besteld omdat het een lange wachttijd was volgens de ober. En na 10 min kwamen ze met het eten. Maar heel vriendelijk personeel en super lekker gegeten.
Super lekker gegeten, heel vriendelijk personeel. Ze doen alle moeite om alles duidelijk te maken. Parkeren: Parking voor het restaurant en niet betalend.
Speciaal van Tongeren naar Manhay gereden, naar aanleiding van de publiciteit die regelmatig op FB passeert. Op de fb pagina en website is er geen menu te bespeuren en ook na een vraag via pb krijg je geen menu en/of prijzen. Toch maar een tafeltje voor 4 gereserveerd om 18h00. Op de FB pagina en website staan de openings uren op zondag van 12:00 tot 22:00 uur. Aangekomen om 17:30 blijkt dat de zaak toch pas om 18:00 open gaat. Door de kok langs de keuken binnen gelaten zodat we geen half uur op de stoep moesten staan Ardense tapaschitel als voorgerecht besteld, sla, tomaat, paté, 3 soorten worst, 2 soorten kaas, 2 soorten brood, boter 18€ voor 4 personen als hoofdgerecht een bœuf rosini en met ganzenlever geen pastei 22€ hamburger cheese 16 € hamburger le patton 19€, hamburger met truffel kroketten en truffelmayo, en last but not least Luikse bouletten 16 € Desserts moulleux, crème brûlée, Italian coffee, Grand Marnier. Zie foto's. Eten gewoon supper, bediening top, vriendelijk en hulpvaardig. Niet tegen staande de zaak vol zat perfecte bediening.
Op basis van de reviews besloten hier gaan eten.. beetje jammer achteraf want wij hebben ons totaal niet welkom gevoeld. Als je geen Frans spreekt kan je hier beter niet naar toe gaan. Personeel doet totaal geen moeite om je tegemoet te komen qua uitleg over de kaart want met Google translate kwam ik niet echt ver als ik de kaart probeerde te vertalen. Eten was prima maar prijzig
Fijn restaurant waar het eten beter is dan je verwacht. Best duur vonden wij, maar zeker de moeite. Leuke bediening. Je kunt alleen niet met pin betalen. Bank is om de hoek.
Fijne sfeer met een vriendelijke gastvrouw en erg lekker eten. De gehaktballen en stoofvlees smaakten goed :Eten: 5/5
Op een woensdag kwamen we hier eten. Onze groep bestond uit 7 vriendelijke en rustige zelfstandige ondernemers die hier in de Ardennen een korte retraite hebben. We hebben ons allemaal erg gestoord aan het onbeschofte gedrag van een van de personeelsleden: de man met de tattoos op zijn arm. Hij duwde ons met een chagrijnig gezicht meerdere keren opzij om iets van de tafel af te ruimen, zonder daarbij iets te zeggen. Terwijl wij toch allemaal Frans kunnen verstaan en spreken. De thee 5 euro per glas werd met dienblad en al op de tafel gezet, waarbij we zelf de glazen onderling moesten verdelen. Voor dat bedrag verwacht je dat de thee wordt uitgeserveerd, ook omdat het helemaal niet druk was in het restaurant. Bovendien waren er drie mensen werkzaam in de bediening, dus de werkdruk was laag. De twee andere bediendes waren erg jonge jongens en zij waren niet onbeschoft. Maar niemand die je verwelkomt, vraagt of het heeft gesmaakt, of afscheid neemt, hetgeen van die twee jonge en onervaren jongens ook niet echt verwacht mag worden, dus hun treft geen blaam. Maar het mag toch wel van het “volwassen” personeel verwacht worden. Qua eten stelde de “Paccherie Peppe” niet veel voor: het was pasta zonder saus. De “Vlaamse stoofpot” werd wel gewaardeerd, en de “truffel ravioli” ook. De crème brûlée is van mindere kwaliteit: te vloeibaar. Maar alleen al om het gebrek aan gastvrijheid raad ik dit restaurant niet aan. Jammer, ik vind het leuk om fooi te geven en goede reviews, maar niet in dit geval. Je kunt hier niet met kaart betalen, alleen contant betalen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid