facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Passage

Adres: Europaplein 40 , Lanaken 3620, BE
Telefoonnummer: 089 72 11 20
Stad: Lanaken
Route: Europaplein 40
Postcode: 3620


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Geweldig, goede service,lekker gegeten, voor herhaling vatbaar. Het is een aanrader om het stokbrood bij gerechten te snyden schuin in 1cm dikte, met kruidenboter. Helaas is het onmogelijk om te betalen met bankkaart, hetgeen nu niet meer wettelijk is. Iedereen moet nu kunnen betalen met een bankkaart en niët gaan lopen naar een dichtbijzijnde fin. Instelling.
Ondanks alle eerdere positieve reviews was het voor ons een tegenvaller. Croque Monsieur bleek een uitgeklede tosti,salade dreef zowat van het bord. Vriendelijke uitbater dat wel, maar bij die prijzen mag dat ook. Helaas,voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Altijd goed en lekker!! Croque madamme gegeten en ook lekker uit de zon gezeten. Helaas kun je hier niet betalen met betaalkaart. Alleen à contant. Parkeren: Parkeren kan bijna letterlijk voor de deur
Lekker eten. Simpel maar voldoende keuze. Staat niet met honger op.Eten: 5/5
Zeer vriendelijk, héél lekker eten fijne bediening,doe zo verder
Eten was lekker,vriendelijke bediening,voor herhaling vatbaar.
Gezellig terrasService: 5/5
Zeer hartelijke mensen, bediening is top, en alles prima verzorgd...een aanrader...
Gisteren mijn schoonmoeder naar rusthuis helpen verhuizen. 's Middags in Le Passage met de kinderen en partners een hapje gaan eten. Super vriendelijk personeel en het eten was lekker lekker lekker!!
Gezellig, goed verzorgd eten en snelle bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid