facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Parfumeur de Paris

Le Parfumeur de Paris
"Een echte parfumerie met gepersonaliseerd advies..."
Adres: Rue Des récollets 5a, 6940 Durbuy
Telefoonnummer: 003286218616
Stad: Durbuy
Route: Rue Des récollets 5a
Postcode: 6940


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nos Choses Nos Choses 8 km Shampoing solide / Kombucha / Macramé / Collier en pierre semi-précieuses / Peinture ...
Recensies
Een leuke parfumzaak met veel parfums die je niet zo snel ergens anders vindt. Het leukste was nog wel de vrouw die ons heeft geholpen; verstand van zaken en met een paar leuke spreuken tussendoor stelde ze ons snel op ons gemak!
Een topplaats met een topmadame die je een hele geurervaring bezorgt. Door haar vele jaren ervaring vindt ze de perfecte parfum voor jou.
Verschrikkelijke ervaring gehad met een oude dame die in de winkel staat ik kreeg te horen dat volk zoals ik het niet kon permiteren ik wou gewoon een aankoop doen bij deze vrouw. Ik voelde me heel racistisch aangevallen Mevrouw bleef continu naast me staan alsof ik een dief was terwijl ik duidelijk zei dat ik geen hulp wou ZEER RACISTISCHE OUDE VROUW KOOP HIER NIET BUITENDLANDERS ZIJN HIER BLIJKBAAR NIET WELKOM!
Top parfumerie met een super mooi aanbod aan merken De bediening is zeer vriendelijk en eerlijk , met zeker een grote kennis van zaken ,waardoor je buitenwandelt met een fijn gevoel van aankoop en een parfum wat echt bij jou persoonlijkheid past . Echte aanrader Mij heb je er zeker bij als vaste klant Bedankt Anja
Ik wist zelf niet goed wat ik wilde hebben, maar de verkoopster maakte zelf een selectie en liet me daaruit kiezen. Nu heb ik iets wat ik zelf waarschijnlijk nooit gevonden zou hebben, maar waar ik heel blij verrast mee ben. Hele goede ervaring en vriendelijk geholpen!
Je gaat hier heen om verrast te worden! De eigenaresse laat je haar keuze en inschatting ruiken. Daaruit kies jij jou geur... Het verhaal erbij en de ambiance, doen de rest. Zo kom je een keer met een geur uit waar je anders wsl niet op was gekomen. Ik weet tenminste nooit een keuze uit al die soorten, met als resultaat dat ik al jaren dezelfde geur draag. Nu dus niet meer! Laat je verrassen!
Na 3j nog eens terug gekomen ... vroeger kwamen we hier soms eens binnen ,op de vroegere locatie... Ik kocht er vroeger een vaste parfum dat ik bijna nergens anders kon verkrijgen in België. Vorige week bij mijn bezoek een nieuwe geur gevonden , ruikt super lekker en was blij met de aantrekkelijke prijs .. Dame die veel afweet van parfums en ingrediënten... Zoals eerdere reviews zeggen wil de dame aanbieden en laten ruiken maar ik vind het nog altijd een eigen keuze om neen te zeggen , gewoon duidelijk zijn lost al veel op ... Is geen action waar je alle parfums eens kan spuiten en buitenwandelen , ruiken is kopen. :0
Bij jeugdigere klanten gaat mevrouw er meteen vanuit dat ze niet zullen kopen, waardoor ze snel verder gaat met andere klanten en de andere letterlijk de deur wijst. Ook maakt ze zeer duidelijk dat wanneer ze iemand beneveld met parfum, ze verwacht dat u deze koopt. Heel onbeleefd, ga niet meer terug, spijtig want ik had waarschijnlijk wel een paar gekocht.
Hele bijzondere parfumerie met niet de standaard merken. Eigenaresse heeft veel ervaring en kennis en weet altijd wel weer een niet standaard geurtje bij de persoon te vinden. Zonder echt op te dringen. Prijzen gelijk aan de standaard geurtjes bij onze ketens maar dan wel exclusievere merken. Iedere keer verrast ze ons opnieuw. En krijg je weer complimenten als je de geuren gebruikt
Parfum nodig? Hier moet je zijn! Chris helpt je om uw persoonlijke Parfum te vinden. Ze heeft ook de Annayake geuren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid