facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Palis

Le Palis

Info

Een camperplaats/ Aire de camping-car.

Geschiedenis

Camperplaats /Aire de camping-car



"Aire de campingcar / camperplaats€15/ 24 h compris/ inbegrepen : WC, WiFi. , WC chimique , évacuer l’eau gris , lozen afvalwater , taxe touristiqueL’eau / water , elect. paying /betalendSanistation"
Adres: Le Routi 25, 6830 Rochehaut, Luxembourg, Belgium
Telefoonnummer: 0495042497
moc.liamtoh@silapel
Stad: Rochehaut
Route: Le Routi 25
Postcode: 6830



op zoek naar gerelateerd: le palis rochehaut, camperplaats bouillon, camping le palis rochehaut, camperplaatsen belgie met stroom, camperplaats le palis in rochehaut, camperplaats rochehaut, camperplaats poupehan, campercontact
Recensies
Prachtige camperplaats met heel mooi uitzicht. Jammer alleen dat de beloofde sanitaire voorzieningen niet gerealiseerd zijn. Dit maakt dat de prijs van 20€ per nacht wel wat overdreven is.
Super mooi plekje!! Het is 15 euro voor een overnachting maar wij stonden er maar een paar uurtjes om een wandeling te doen,en campers waren op alle perkings in de buurt verboden dus we hadden weinig keuze en we hoopten dat het dan iets goedkoper zou zijn maar helaas waren we dus 5 euro per uur kwijt wat toch wat veel is. Maar we stonden veilig en lekker in de stekker en het was zeer mooi onderhouden dus eigenlijk wel een topplekje dat we gaan onthouden voor in de toekomst maar dan wel voor wat langer dan 3 uur.
We bezochten deze plaats op een werkdag eind maart 2022. Rustige ligging, wel relatief duur à €20 per 24u. Stroomverbruik inbegrepen. Dichtbij de Franse grens en de Semois.
Kan zeer druk zijn, drukke weg aan achterkant storend. Je moet uitkijken waar je gaat of kunt gaan staan. Plaatsen zijn wel ruim en bij elke gelegenheid kleed de eigenaar de plaats prachtig aan bv Halloween, Pasen......geweldig Ondertussen reeds verschillende malen geweest, super vriendelijke en behulpzame eigenaar. Prachtige omgeving om te wandelen. Kom er heel graag
Stop and Go Deze camperstaanplaats is een voormalige camping die geschikt is voor mensen die op doorreis/korte tussenstop zijn in Rochehaut. Inrijden, ticket nemen betalen bij het verlaten van de camping zoals een ondergrondse parking Elektriciteit mogelijk via een betaalautomaat vergeet geen kleingeld mee te nemen Terrein zelf kan wat aandacht gebruiken maar zo te zien is de eigenaar daar mee bezig.
Vriendelijke eigenaar, ruim verzorgde plaatsen. Info lokaal aanwezig en de mogelijkheid tot aankoop kaart met wandelwegen. Drukke weg maar men heeft er 's nachts geen last van, ook al sta je met de camper juist naast deze weg. Er zijn ook nog 3x zoveel plaatsen die iets verder van de weg gelegen zijn. Camperplaats in de nabijheid 500m van een liefelijk dorpje waar je lekker kan eten en stoppen na een wandeling voor een drankje. En wandelingen zijn er in overvloed, makkelijke, maar ook moeilijkere. Verder is er is ook een treintje dat door een dierenpark rijd alsook de mogelijkheid om mooie uitstappen te doen met paard en koets. Wat ons betreft een aanrader!
Mooie grote stelplaatsen. Alles aanwezig, ttz : elektriciteit 6A aan de stelplaatsen. Water, grijs en zwart op loozingplaats. Een negatief punt voor de service die je krijgt: 20€ per nacht. Indien toiletten, douches zouden aanwezig zijn kan dit een correcte prijs zijn. Een klein speeltuintje voor kinderen zou dit ook beter maken.
Een heel fijne Camperplaats met vriendelijke eigenaars die heel behulpzaam waren. Ook zit er pal bij en gezellig dorp waar je ook goed kon eten.Jammer dat we maar 1 nacht konden staan we moesten naar huis.
hoog gelegen . prachtig. rustig. Rochehaut. veel wandelroutes. laddertjesroute. leuk.
Camperplaats op een voormalige camping. Ruime verzorgde plaatsen voorzien van elektriciteit. Infopunt met overzicht van de bezienswaardigheden en gastronomische mogelijkheden. Tijdens de Coronaperiode werd take away and delivery voorzien. Vriendelijke en zeer behulpzame uitbaters. Reservatie telefonisch of per mail sterk aanbevolen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Le Palis met het openbaar vervoer


Eglise 250 meter
43
Le Routy 280 meter
45
Le Routy 290 meter
45
Eglise 310 meter
43

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid