facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Palais De Plume

"Le Palais de Plume est un authentique théâtre lyrique qui a été entièrement rénové en 1997 qui peut accueillir de 10 à 900 personnes. Cette salle, située dans un charmant village pittoresque à deux pas de la capitale a gardé le style baroque et majestueux d’antan. En choisissant le Palais de Plume, vous êtes certains de surprendre vos invités dès l’arrivée dans l’entrée, face à un escalier majestueux, pour ensuite leur faire découvrir le magnifique théâtre suivi d’une nouvelle orangerie en Blanc et Or avec une vue sur les magnifique jardins."
Adres: Rue Haute 8, 1460 Itter (België)
Telefoonnummer: 02 511 64 71
Stad: Ittre
Route: Rue Haute 8
Postcode: 1460



op zoek naar gerelateerd: Le Grand Salon Beersel
Recensies
Prachtige lokatie om een groot feest te organiseren, verschillende zalen, verschillende niveaus, vriendelijk personeel, mooi pittoresk dorpje met smalle straatjes, op en af, zeer mooie omgeving, hoop hier nog eens terug te komen.
Natuurlijk de mooiste organisatie in de huwelijksmarkt! Naast de zalen en uitstekende keuken wordt de loodzware en tijdsrovende last van het organiseren op de schouders van het koppel weg genomen. Laad u leiden door het vakmanschap van Gardens of Aromates en hun partners. Proficiat aan de kersverse verloofden en kom zeker eens langs in het palais de plume, le grand salon en The Classic domain.
Verrassend om in zo'n klein mal dorpsstraatje de deur binnen te stappen en in een gans andere wereld terecht te komen. Een beetje zoals Alice in het koijnenhol. Het is er onverwacht mooi. De theaterzaal is ruim. De orangerie is prachtig. De medewerkers zijn hoffelijk en vriendelijk. En dat alles met een Belle Époque uitstraling. Waarom dan 4 sterren ipv 5? Alles is verbonden met trappen. De trappenhallen zijn een lust voor het oog.. behalve voor mensen met een handicap of wanneer je materiaal naar achter moet zeulen. Dat was eigenlijk het enige minpuntje.
Prachtige locatie met mooie zalen en tuin
Heel mooie zaal en lekker eten. Zeer geschikt voor een bedrijfsfeest
Zeer leuke en mooie zalen. Zeer vriendelijk en attent personeel. Zalig lekker buffet. Enig minpunt: moeilijk tot niet toegankelijk voor minder mobiele mensen. Ook niet eenvoudig qua parking.
Fantastische eventlocatie. Prima catering. Super service.
Leuk gebouw, vriendelijk personeel, lekker eten, werking coördinatie buffet is ondermaats.
Geweldige locatie! Prachtige trouw
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid