facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Palais d'été

Le Palais d'été

Info

Dans un cadre sobre, spacieux, chaleureux et chic, le restaurant vous propose une large variété de plats raffinés avec terrasse en saison.

Adres: Boulevard du Nord 22, 6900 Marche-en-Famenne
Telefoonnummer: +3284322756
Stad: Marche-en-Famenne
Route: Boulevard du Nord 22
Postcode: 6900



op zoek naar gerelateerd: palais d'été carte, Chinois Marche-en-Famenne, Restaurant thailandais Marche en Famenne, Japonais Marche-en-Famenne, Les Délices d'Asie, Marche-en-Famenne Brasserie, Ramen Marche en famenne, Wok Garden Marche covid
Recensies
Hier kan men hoe een whisky cola moet zijn. De bediening en timing is perfect. Het eten is goed zeker qua cuisson maar ontbrak aan een beetje aan kruiding. De gaartijd is wel top. Werkpunt is de kwaliteit van de soya saus aan tafel. Een zaak met deze uitstraling moet het kwaliteitsniveau doortrekken. De porties zijn ruim voldoende. De inrichting is mooi en deze zaak zeilt in de juiste richting. Als ze de juiste zeilen bijzetten kan deze zaak makkelijk naar een 8 op 10 stijgen
Lekker gegeten en meer of voldoende. Ook een aangename plek om te zitten. Personeel is zeer vriendelijk en rustig. Wij zouden zeker terugkomen!
Gewoon weer eens een goede Chinees mét overheerlijk eten en vriendelijke bediening. Mooi ingericht en schoon.
Mooie entourage, fijne bediening en wij kozen voor de Thaise kip en rundvlees met basilicum, welke beiden voortreffelijk klaar gemaakt waren. Vers, mals en mooi opgemaakt. Zeker een aanrader.
March en Famenne lekker eten. Maar konden niet met mastro pinnen moesten contant betalen
Prachtig ingericht Chinees restaurant. Heel lekker en wel heel verfijnd Chinees eten. Correcte bediening. Heel uitgebreid gamma wiskeys en gins. Een aanrader.
Een aanrader ! Mooi ingerichte zaak , warme en vriendelijke ontvangst , fijne keuken ... lekker eten op een leuke manier opgediend. Prijs - kwaliteit zeker in verhouding. Als we in de buurt zijn , gaan we zeker terug !
Mooi Chinees restaurant, zeer lekker gegeten, vriendelijke bediening
Nieuwe eigenaar sedert ons vorig bezoek, veel minder tafels, volledig vernieuwd interieur, veel meer privacy en nog steeds heel lekker aan normale prijzen!
Hier kun je echt heerlijk chinees uit eten. Veel lekkerder dan in Nederland
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid