facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le P'tit Moressée - Glacier

Le P'tit Moressée - Glacier

Info

Crèmes glacées au lait de ferme et sorbets aux fruits frais. Gâteaux glacés traditionnels ou personnalisés : anniversaires, baptêmes,.. Food truck ancêtre



"De délicieuses crèmes glacées artisanales au lait de ferme et sorbets aux fruits frais. Et pour vos événements, des gâteaux glacés traditionnels ou personnalisés : anniversaires, baptêmes, communions, mariages,…"
Adres:
Telefoonnummer: 0478945801
Stad: Schaltin



op zoek naar gerelateerd: Glacier camionnette, Glacier Ohey, Glacier Manhay, Glacier Rochefort, Glacier Condroz
Recensies
Een zondagmiddag doorbrengen in een zeer rustige straat, meestal met luide muziek, terwijl arbeiders op de een of andere manier proberen uit te rusten van hun vermoeiende week door een dutje te doen... wat een gebrek aan respect en goede manieren. We hebben al alleen zondag om uit te rusten!
te veel rijp in het ijs en de waterkristallen. Het is onaangenaam dat deze kristallen kraken onder de tong beschadigen de ingrediënten zijn van super kwaliteit, aan de andere kant bevat dit ijs te veel water en is het niet glad. Echt zonde, hierdoor breken de ijsballen!
IJsjes en sorbets altijd zo lekker, zoals nergens anders! Het busje komt in het seizoen elke week langs en het is altijd een genot voor de smaakpapillen in een kegelpot of een bakje van 1l.
Heel lekker ijs! De kinderen vonden het geweldig
Heerlijk zelfgemaakt ijs. Zeer vriendelijk welkom. Aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid