facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Nulay

Le Nulay

Info

Surplombant la Place du Bronze à La Roche-en-Ardenne, la brasserie Le Nulay vous propose des plats gourmands et des grillades sur pierre.

Adres: Place du Bronze , 20, 6980 La Roche-en-Ardenne
Telefoonnummer: 0495480857
eb.serutneva-ennedra@ofni
Stad: La Roche-en-Ardenne
Route: Place du Bronze , 20
Postcode: 6980


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:30
Dinsdag: 09:00 - 21:30
Woensdag: 09:00 - 21:30
Donderdag: 09:00 - 21:30
Vrijdag: 09:00 - 21:30
Zaterdag: 09:00 - 21:30
Zondag: 09:00 - 21:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Signé Jeanne Signé Jeanne 46 meter Hoe mooi het ook kan zijn lekker is het niet. Had spareribs met bbq saus besteld ik k...
Le Central Le Central 176 meter Prijs kwaliteit kan niet beter. Super
Recensies
Zeer gastvrij restaurant, ondanks dat we geen reservering hadden kregen we toch een plekje. We hadden ruim anderhalf uur de tijd, dat is voor ons genoeg. De serveerster was zo vriendelijk om een en ander uitgebreid uit te leggen van de kaart en uiteindelijk hebben we besloten te gaan voor de pasta's. De porties waren ruim voldoende! Eigenlijk alleen maar een goede ervaring, met erg vriendelijk en gastvrij personeel. En echt veel waar voor je geld.
Top eten, toffe manier van steak serveren.. dmv een verhitte steen. Dit is 1 van hun specialiteiten. Een echte aanrader!
Dit is geen hoogvlieger... De bediening kan beter... mss omdat er moeilijk bekwaam personeel te verkrijgen is maar dat maakt de rekening van de klant niet aangenamer.
Zelfs al zaten we half buiten, toch bleef de vakantie sfeer overheersen. Fijne bedieining, wel een originele manier om je vlees, vis of kip zelf te bereiden: op een gloeiende baksteen!Eten: 4/5
Het eten was snel klaar en lekker warm. Het brood bij de lasagne was eerder koud en droog. De bediening liep vlot.Eten: 4/5
Heerlijk gegeten met ons drietjes. Délicieux se que l'on a manger Scampi a lindienne Tagliatelli au saumon Spghetti bolognese enfant tres bon.
Leuke gezellige brasserie. Hun lekker rundsvlees dat je zelf mag bakken op een steen in je bord is zeker aan te raden. Erg goed draaiende zaak, reserveren is aan te bevelen. Zeker tijdens weekends en schoolvakanties.Eten: 5/5
Ben niet tevreden heb een rekening van 81 euro en word 91 afgerekend , als ik de opmerking maak krijg ik 10 euro terug zonder zich te excuseren ,dit geeft geen zin om nog een keer daar te gaan eten . We zijn elk jaar in La Roche . Geen vriendelijke bediening , toch werkt ze daar al 4 jaar vertelde ze ons .
Vlotte bediening, prijs is duur wafel klassiek ivm hetgene wat we krijgen, een lauwe en maar met weinig extra wafel. Anders is alles top.
Steak/kip/varken 300gr met friet, salade en 3 sausjes. Zelf bakken op steen. Erg lekker gegeten, vriendelijke bediening en gezellig restaurant. Prijs/kwaliteit is prima!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid