facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Nouveau Matin

Info

Le nouveau matin is een snackbar gelegen in de commerciële galerij aan het Erasmus ziekenhuis.
Le Nouveau Matin est un snackbar situé dans la galerie commerçiale près de l'hopital Erasme .

Adres: Lennikse Baan 806 , Anderlecht 1070, BE
Telefoonnummer: 02 527 55 40
Stad: Anderlecht
Route: Lennikse Baan 806
Postcode: 1070


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bosphore Bosphore 2 km Vertaald door Google Blijkbaar zijn de eigenaren veranderd. De nieuwe keuken is van s...
Pick Quick Pick Quick 3 km Wij gingen met 4 iets drinken. Ober vraagt ons van Frans te praten want hijzelf kan g...
Glaces Capri Glaces Capri 3 km Ongedwongen, familiale sfeer. Vriendelijke bediening. Ruime keuze, lekker ijs!
La Fermette Polydore La Fermette Polydore 3 km Snelle levering Verse krokante broodjes Super lekkere salades
Triana Triana 3 km
Nour Nour 4 km Vertaald door Google Heerlijk broodje Origineel Délicieux sandwich
The Coffee Club The Coffee Club 4 km Op zich leuk tentje op een goede locatie, wel flink aan de prijs maar dat is wel vake...
Chez Rosario Chez Rosario 5 km Gewoon goede Italiaanse ingrediënten. Producten waar je effectief dagelijks mee kan k...
Pur Délice Pur Délice 5 km Beste broodjes van Brussel. Brood zelf is vers en niet afgebakken zoals op veel ander...
Recensies
Super goede broodjes zaak lekker en heel verse producten
Geen beschrijving van de samenstelling van de broodjes. Ik durfde om uitleg te vragen; Ik krijg zuchtend en puffend antwoord. Elke wijziging is een extraatje; Ik vroeg om "zonder kaas" en ze brachten me dat als extra in rekening! Rauwe groenten; 2 plakjes komkommer, 2 halve plakjes tomaat en dat is ook nog eens extra? Beschamend en schandalig! We hebben recht op slechts 1 handdoek gedrenkt in saus, ik durfde er niet meer om te vragen uit angst ervoor te moeten betalen!
Ik ging er vroeger heen, maar sinds enige tijd weet ik niet meer hoe ik daar moet komen vanwege een verandering van plaats kantoor m. Altijd mogelijk om te bestellen met een speciale applicatie zie voor informatie op de poster. Altijd goed ontvangen. Vaak 's middags veel mensen.Eten: 5/5
5€ voor een panini waar de charcuterie in gevaar is en een plakje tomaat zo dun dat je er doorheen kunt kijken, ik heb daar vandaag een panini gekocht en het is de laatste keer dat ik naar binnen ga, conclusie DEAR AND NASTY
Er zijn snacks, dumplings, tortilla's, ketchup, Andalusisch,... De prijzen zijn overdreven, toeslag voor ander brood of rauwe groenten. Volgens mij niet commercieel. Accepteer geen voogdijbewijzen. Toch vriendelijk personeel.
Pasta voor een exorbitante prijs € 5,70 of je moet het kaassupplement van 0,50 cent betalen.. we namen pasta met 4 kazen die niet eens naar kaas smaakten en zonder zout.. schandelijk om zo duur te betalen voor zo'n slechte kwaliteit.
€ 7,20 voor een broodje bestaande uit: mayo, rosbief, kaas, ei, mais, groene salade... Het was zo duur, ik dacht dat ik ook het broodje van mijn collega die me voorging had betaald! Merk op dat het brood een standaard witbrood is om op te warmen in de oven 0,5€ bij Makro Als je de commentaren leest, lijkt het erop dat alles extra is, zelfs de mayonaise of boter! Is het niet de basis van elke sandwich? Los van het feit dat ik dit schandalig vind, zou het op een duidelijke en overzichtelijke manier weergegeven moeten worden!
Vriendelijk personeel. Over het algemeen veel mensen ... Schermen voor het menu, leesbaarheid om te bekijken of papieren kaarten aan de ramen aanbieden. Gemiddelde prijs wat aan de hoge kant t.o.v. de producten...en supplementen echt overdreven, kijk goed wat er allemaal bij zit, zelfs de mayonaise wordt extra geteld...misschien moet dit ook wat duidelijker vermeld worden om slechte betaling te voorkomen verrassingen.
Veel te duur voor wat het is. Het kleinste stukje salade moet bovendien worden betaald. Om je een voorbeeld te geven: 5 euro voor een broodje met gehaktbal en een laagje groen. Maak er geen grapjes over.
De beste broodjes in de galerij. De eierpan - bagnat is meer dan uitstekend, maar je moet vroeg komen. Er is er niet een voor iedereen. Om opgewarmd te eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid