facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Noir Bonnet

Le Noir Bonnet
Adres: Rue de Chièvres 291 , Sirault 7332, BE
Telefoonnummer: 065 62 13 74
Stad: Sirault
Route: Rue de Chièvres 291
Postcode: 7332


Openingstijden

Maandag: 18:30-22:00
Donderdag: 12:00-14:30
Donderdag: 18:30-22:00
Vrijdag: 12:00-14:30
Vrijdag: 18:30-22:00
Zaterdag: 18:30-22:00
Zondag: 12:00-14:30


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Noir Bonnet, Noir Bonnet Sirault incendie, Noir Bonnet Wasquehal
Recensies
Een fantastisch restaurant met streekproducten en een uitstekende en vriendelijke producten. Een aanrader maar reservatie op voorhand is aangewezen.
Top kwaliteit van de bovenste plank
Prachtige streek- en biowinkel waar je terecht kan voor bulkgroenten, grondstoffen voor het maken van je eigen was- en schoonmaakproducten, droogbloemen, charcuterie, lokale kazen, bieren... Aanrader.
Een traktatie ... Prachtige omgeving, zeer gastvrij personeel. Alleen lokale producten. Bovenin een keuken. We vonden het geweldig voor een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik raad je ten zeerste aan om ze te bezoeken en plezier te hebben. Van onze kant komen we terug... Onze smaakpapillen bedankt
Zeer mooie ontdekking. We namen het seizoensmenu. De voorgerechten waren heerlijk en de hoofdgerechten ook. De kabeljauw was zacht en het rundvlees was mals en krokant. Zeer goed adres!
Als het alleen maar een kwestie van smaak was, dan moet je bij Noir Bonnet zijn. Aarzel niet om out of the box te denken en laat u verleiden door heerlijke gerechten, goed gemaakt van lokale producten. Wat een ontdekkingen...wat een prachtige begeleiding! Weer goed gedaan.
Heel leuk onthaal, uitstekende service, we eten heel goed, veel lokale producten, we eten "lokaal". Ik raad het aan.
Lokale kwaliteitsproducten Warme sfeer met zeer gastvrij personeel. Zeer goede avond! Unieke plek! Aan te bevelen
Het vleesplankje was een hele leuke ontdekking. Als hoofdgerecht vond de eendenborst met frambozensaus de saus minder lekker, verder niets te zeggen.
Kan beter, het idee om met lokale producten te werken is goed maar niet alles lukt, smaken mengen en dressing. Muziek een beetje te luid De "hoge" tafels zijn niet erg gebruiksvriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid