facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LE Nirvana

LE Nirvana

Info

Vous voulez faire une pause dans le temps, dans un cadre romantique et envoûtant ...

Geschiedenis

Vous voulez faire une pause dans le temps, dans un cadre romantique et envoûtant ...



Le Nirvana vous transportera dans son havre de paix avec son installation wellness privative où vous pourrez vous déconnecter du monde réel l'espace d'une nuit ou plus ...

Le Nirvana est l’endroit idéal, pour fêter un événement spécial (nuit de noce, demande en mariage, anniversaire…), ou tout simplement passer une nuit de rêve …, il est conçu, uniquement pour le confort d'un seul couple et vous offrira plusieurs services pour que votre séjour reste unique et marqué à tout jamais dans la mémoire de votre couple

Adres: rue de Pavillonchamps 5, 4920 Aywaille
Telefoonnummer: 0032 (0) 471 99 68 70
Stad: Aywaille
Route: rue de Pavillonchamps 5
Postcode: 4920



op zoek naar gerelateerd: Concept luxe be
Recensies
Op zoek naar een plek om onze 35e verjaardag te vieren en we hebben al veel van dit soort plaatsen gedaan, na gemengde beoordelingen te hebben gezien, waren we een beetje bang om teleurgesteld te zijn in onze keuze! Maar tot onze grote verbazing is het Nirvana een magnifieke, zelfs magische plek van onberispelijke reinheid! We vonden een spinnenweb, maar voor een ruimte van meer dan 230 m2 met hoogtes van 5 tot 6 m is dit te begrijpen en ik kan je vertellen dat we behoorlijk alert zijn op dit soort details. We hebben gebruik gemaakt van een uitzonderlijke installatie met een zeer aangenaam zwembad. De kers op de taart, een massagestoel gewoon een killer! We raden het ten zeerste aan en we komen zeker terug, maar misschien twee nachten om langer van dit kleine paradijs te kunnen genieten.
Zeer teleurgesteld over ons verblijf. We plaatsten een negatieve review op fb en de pagina werd gedeactiveerd. Toen het begon, moet het geweldig zijn geweest, maar we gingen naar Parvati waar de netheid te wensen overliet. Na 2 koude jacuzzi's konden we genieten van de 3e op de juiste temperatuur. Geen afstandsbediening voor het sfeervuur ​​dus onmogelijk om het uit te zetten als het bed in de buurt is. . . we hebben geprobeerd contact op te nemen met de eigenaar, geen antwoord. Het toiletgedeelte ruikt naar riool. Geen mogelijkheid om een ​​ontbijt te bestellen terwijl u op de site bent, er wordt opgemerkt dat ja. GROOT VOCHTIG PROBLEEM! Of het nu aan de wand boven de jacuzzi is, wat meer een bubbelbad is dat tijdens het gebruik onderdelen verliest, maar ook ter hoogte van de dakramen. Kortom, voor de prijs zijn we teleurgesteld en raden we het ten zeerste af! Vergeet niet het bed los te maken en de prullenbak buiten te legen!!.
Voorlopig is de enige manier om het te verdedigen zo!!! Hallo meneer De Wulf en mevrouw Van Overstyns, bedankt voor het aanpassen van uw opmerking, maar uw opmerking is niet relevant, omdat u om 4 uur kwam en we u eenvoudigweg vroegen onze manier van werken te respecteren en uw verblijf als koppel door te brengen zoals gepland in onze algemene voorwaarden!! Zonder je eruit te zetten!! Dat wilde je niet en daarna dreigde je ons met slechte commentaren als je niet vergoed zou worden en chanteerde je ons!! Dit is wat er wordt gedaan. Je plaatst slechte commentaren zoals beloofd RD en anderen die zeker zullen volgen, want een comment is al verwijderd en die van jou is al aangepast, ondanks dat we een kopie hebben bewaard..., maar het wordt wraak, want ja , er zijn camera's op de parkeerplaats voor uw veiligheid niet op privé-plaatsen!!. We hopen dat iedereen die je reacties leest dingen gaat delen en gewoon als koppel komt!!! Voor "multiple fun", is dit niet het juiste adres, daar zijn andere etablissementen voor voorzien! Bedankt voor uw begrip.
Het Nirvâna-huisje is gewoon magisch, ideaal voor een moment van ontkoppeling. Het draagt ​​zijn naam goed. Tussen het zwembad, de sauna, de XXL-jacuzzi en de relaxstoel werden we niet teleurgesteld. De eigenaren zijn charmant. Van harte aanbevelen.
Mijn vriendin en ik hadden een geweldige tijd. Het huisje is leuk. 2-3 defect wat volgens mij voor de prijs niet mag gebeuren -Jacuzzi licht werkt niet goed -aansteker ter beschikking gesteld om de kaarsen aan te steken werkt niet als niet-roker heb ik geen aansteker dus ik wist niet hoe ik de kaarsen moest aansteken. - voor de prijs vind ik het onaanvaardbaar om het bed ongedaan te moeten maken en bij de ingang te moeten verzamelen.
Een mooie en magische plek. We hadden een geweldig verblijf daar. Om opnieuw te doen. Dankjewel
Prachtig, genoeg om te ontspannen op een magische plek.
Uitstekend verblijf, onberispelijk en onberispelijk welkom van de gastheren. Om opnieuw te doen!
Slechte ervaring installaties die niet aan de norm voldoen, onaangename beheerders, bewakingscamera's illegaal... Te vermijden!
Mooie gite als je niet naar de details kijkt. De muziek en de lichtscène bij aankomst is aangenaam, maar gezien de prijs van de gîte en de beperkingen opgelegd door de eigenaren, lijken mij een aantal punten belangrijk om op te merken: - vraagt ​​ons om naar sprimont te gaan in een slot van 30 minuten om de sleutels te ontvangen plaats waar de eigenaren andere gites hebben we komen aan voor een poort waardoor we geen indicatie hebben of we op de juiste plek zijn als we bellen de eigenaar, hij heeft een onprofessionele toon, zelfs een beetje spottend, en vertelt ons dat we moeten aanbellen... - bij ontvangst van de sleutels wordt ons gevraagd om de algemene voorwaarden neer te leggen, maar wanneer we vragen om een ​​kwitantie te maken voor het bedrag dat in contanten wordt gegeven betalingssysteem, de helft moet op de rekening worden betaald door overschrijving om de accommodatie te reserveren en het saldo moet worden betaald contant betaald wordt ons verteld dat we dat normaal gesproken niet doen, het is pas nadat ik erop heb aangedrongen dat ik er een zou kunnen hebben. - welkom geheten door de zoon die ons uitlegt dat hij in feite naast de gite le nirvana woont waar bovendien de ingang onafhankelijk kan worden gedaan dankzij een sleutelkastjesysteem zou het voor ons niet gemakkelijker zijn om direct naar de gite en een ander betalingssysteem maken? - gedetailleerde verklarende bladen en "huisregels" die niet erg "handig" zijn in de gebruikte toon. - het bubbelbadlampje werkt niet. - de afstandsbediening voor de "open haard" was defect en kon daardoor 's nachts niet geblust worden. Dus gecombineerd met het gezoem van de ontvochtiger die logisch gekoppeld is aan het binnenzwembad was de nacht rumoerig - muren opnieuw plafond maar niet opnieuw ingekleurd jammer voor de prijs en voor de standing die gegeven wil worden - trappen om naar het zwembad te gaan en naar het bubbelbad onregelmatig en bijzonder glad het leverde me een gebroken teen op en wat blauwe plekken voor mijn echtgenoot - de temperatuur van het zwembad lijkt misschien koel, maar de algemene sfeer is behoorlijk warm, wat het zwembad aangenamer maakt. - blauw licht kon tijdens het verblijf niet worden uitgeschakeld. - fijne inloopdouche maar de waterafvoer is niet optimaal dus als je lang doucht gaat het water naar de ingang van de doucheruimte. - zeer mooie maar onpraktische wenteltrap. - delicate aandacht voor het verstrekken van een fles vers water. - Voldoende handdoeken aanwezig en zeer aangename massagestoel. - WiFi werkt niet, maar 4G-dekking is goed - jammer dat we het bed moesten uitpakken en de handdoeken in de ingang moesten leggen, bovendien is er geen mand beschikbaar. Gezien de prijzen en onze eerdere ervaringen in vergelijkbare plaatsen, zal onze keuze voor andere accommodaties zijn. -
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid