facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le ninglinspo

Le ninglinspo
Adres: Sedoz 5, 4920 Aywaille
Telefoonnummer: 32499338415
Stad: Aywaille
Route: Sedoz 5
Postcode: 4920


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 19:00
Dinsdag: 12:00 - 19:00
Woensdag: 12:00 - 19:00
Donderdag: 12:00 - 19:00
Vrijdag: 12:00 - 19:00
Zaterdag: 12:00 - 19:00
Zondag: 12:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: le ninglinspo, 4920 aywaille, ninglinspo wandelroute 21, auberge le ninglinspo, ninglinspo weer, ninglinspo wandelroutes, ninglinspo chefna wandeling, ninglinspo parking, taverne le ninglinspo
Recensies
Mooie wandeling, geschikt om met kinderen af te leggen. Stevige schoenen zijn wel aan te raden, zeker bij minder weer.
Dit is echt de mooiste wandeling in de Ardennen en daarom ook de drukste. Ga bij voorkeur vroeg of laat in de middag en doordeweeks, dan heb je de meeste kans om lekker rustig te wandelen. De gele route is echt pittig met veel klimmen en afdalen, de blauwe is wel langer maar het laatste stuk vele malen saaier en dus ook makkelijker. Ik zou iedereen met kleine kinderen de blauwe route aanraden!
we hebben een leuke wandeling gehad, prachtige natuur bij een rustgevend riviertje. wij waren hier met het pinkster weekend waardoor het wel erg druk was op de relatief smalle paden.
Prachtig stukje natuur. Moeilijk om te parkeren te kleine parking. Veel losse honden van wandelaars, wat spijtig is. Liever aan de leiband
Geweldige, uitdagende en schitterende wandelweg. Rotsen, watervallen en een sprookjesachtige bos. Indrukwekkend wat de natuur te bieden heeft. Goede wandelschoenen zijn aan te raden.
De moeite om lange of minder lange wandelingen te doen in zowel zomer als winter. Parking meestal volzet. Cafe of restaurant heel vaak gesloten wat wel jammer is. Zelfs in het weekend of als er sneeuw ligt en het er behoorlijk druk is kan je er niets drinken of eten. In de buurt kan je ook wandelen langs een rivier tot aan een waterkrachtcentrale. Mooi gebied maar jammer dat het niet beter wordt uitgebaat of misschien juist niet, anders wordt het blankenbergen II.
Heel mooie wandeling. Best pittig, maar fantastisch uitgezette tocht. Onderweg veel te zien en mooi uitkijkpunt. Absolute aanrader om te doen. Parkeren kan een uitdaging zijn.
Aangename wandeling met uitdagende stukken langsheen de prachtig kronkelende stroom van de Ninlingspo. De stroom heeft de rotsen op een heel mooie manier uitgesleten waardoor kleine watervalletjes zijn ontstaan die in 'baden' uitmonden. Een bijzonder en zeldzaam zicht kan je het zeker noemen. Vanaf het uitzichtpunt heb je een goed overzicht over de vallei van de Ninglingspo. Er staat ook een hutje met banken waar je even kan uitruisten of eten. Er is een parking aan het startpunt van de wandeling maar op drukke momenten is deze veelal volzet. Je kan ook nog langsheen de weg parkeren. Aan deze parking grenst ook een drink- en eetgelegenheid. Meestal is het hier wel vrij druk in het weekend dus je bent hier zeker niet alleen. Zeker de moeite waard om te bezoeken als je in de buurt bent!
Mooi bos met een parcour dat je kan volgen, doe wel goede wandelschoenen aan. En kijk zeker uit je doppen voor de vele gladde stenen en talrijke wortels. Soms komt er ook een mtb'er op het parcour. Dus voor de mtb'ers een leuk bos, wel veel klimwerk dus enige voorbereiding is aangewezen. Eens helemaal boven heb je een mooi uitzicht!
Erg mooi, maar je bent er nooit alleen met de natuur, druk! Niet gemakkelijk voor mensen die slecht te ben zijn. Très jolie, mais on n'y est jamais seul avec la nature, très fréquentée! Pas facile pour des gens à mobilité réduite.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid