facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Moulin Simonis

Info

Hotel-Restaurant situé dans un ancien moulin à eau.
Hotel familial et restaurant traditionnel

Adres: le moulin Simonis 1, 5550 Laforêt, Namur, Belgium
Telefoonnummer: +32 61 50 00 81
Stad: Laforêt
Route: le moulin Simonis 1
Postcode: 5550



op zoek naar gerelateerd: Brasserie simonis laforet, Brasserie du simonis, Le Charme de la Semois
Recensies
Keuken werkt met heel zuivere producten. Zeer lekker gegeten, vriendelijke bediening. Ook vlees is van prima pure kwaliteit afkomstig van lokale producent. Heel tevreden. Prijsvriendelijk voor de geboden maaltijd.
Een hotel weg van de drukte in het bos langs een rustige weg. Toch dicht bij alle bezienswaardigheden. We hebben er heerlijk gewandeld en geslapen. Het onthaal is basic maar de rest van het verblijf was hartelijk. We hebben ook heerlijk gegeten in het restaurant van het hotel.
Ik zou het niet weten. Was gesloten ondanks bordje 'open'
Prachtige omgeving. Grote kamers met bad en douche.
Mooi en rustig hotel. Goed ontbijt, mooie afgelegen locatie. Capaciteit voor internet beperkt. TV ontbreekt op de hotelkamer.
Het ziet er In orde uit, maar is typisch Ardennen. Niets is er. Geen wifi, geen 4g zelfs geen gsm bereik. Plezant als je daar zit en een weekend wil organiseren. Schandalig dat dat anno 2019 nog kan.
Zeer rustig en mooi gelegen . Spijtig genoeg is er geen TV en geen wifi in de kamers,maar het is ook maar een 2-sterrenhotel.Het ontbijt was ook OK.typisch ardeens!
De eigenaars zijn klantonvriendelijk,niets van drankvoorziening op de kamer,geen tv geen wifi,,bij het ontbijt geen fruit geen granen,iedere morgen terug koffie moeten gaan vragen,ze steken hun weg,wij voelden ons er helemaal niet thuis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid