facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Monde de Balda

Le Monde de Balda

Info

Le Monde de Balda

Geschiedenis

"Le Monde de Balda", votre boutique de jouets, de jeux et d'articles de décoration... Vous trouverez tout pour faire plaisir à vos enfants !

Leur épanouissement est notre priorité. Ainsi, notre équipe vous propose un large choix de jouets en bois et de jeux éducatifs et créatifs, afin d'offrir de saines et belles activités à vos chères têtes blondes...



"Balda est un magasin de jeux et jouets éducatif. Notre magasin propose également des idées cadeaux pour les adultes."
Adres: Voie de L'Air Pur 220, 4052 Beaufays, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 3243803600
Stad: Beaufays
Route: Voie de L'Air Pur 220
Postcode: 4052


Recensies
Hele toffe speelgoedwinkel, breed aanbod en ook veel houten speelgoed. Personeel was zeer vriendelijk!
Leuke speelgoedwinkel met veel keuze
Advies altijd bovenaan! Enorme keuze, zeer vriendelijke plek :
Een vriendelijk en professioneel onthaal, buitengewone spelletjes, gemakkelijk parkeren... Deze winkel heeft het allemaal. Zeer aan te bevelen!
Zeer goed advies
Hele leuke winkel met veel kwaliteitsspeelgoed. Uitstekend advies voor bordspellen waarmee je buiten de gebaande paden kunt denken en echt interessante spellen kunt ontdekken. Zeer redelijke prijzen, niet duurder dan in supermarkten, maar het advies en meer.
Zeer mooie winkel met speelgoed en andere artikelen voor kinderen koffers, waterflessen..., met een zoektocht naar kwaliteitsspeelgoed, zowel qua materialen als qua educatieve waarde! Welkom en goed advies als bonus!
Leuke winkel waar je spelletjes en speelgoed vindt voor je kleintjes en meer grote. Accessoires; sieraden, kaarsen en andere geschenken die unaniem zullen zijn! Je wordt ontvangen door Sandra of Bruno, met een glimlach!
Het volstaat te zeggen dat u hier advies op maat krijgt over de aanschaf van games, boeken, scooters en andere voor kinderen van 0 tot 99 jaar zoals ze zeggen. Erg leuk!
Altijd een warm welkom. Ik hou van deze winkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid