facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le metin Mettet

Le metin Mettet

Info

Restaurant d'ambiance.Spécialité de viandes.Elu cuisine de brasserie par le guide Delta



"Brasserie installée dans une ancienne grange modernisée,ambiance chalereuse et cuisine de brasserie élaborée à partir de produits de qualités"Rapport qualité prix" est le devise de la maison"
Adres: 123b rue Albert 1, 5640 Mettet
Telefoonnummer: 071725450
moc.liamg@57reibrabaf
Stad: Mettet
Route: 123b rue Albert 1
Postcode: 5640


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:00
Vrijdag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Cité impériale ye Mettet, Les 7 Meuses, Les Montagnards Restaurant, Les 7 Meuses Menu, L'ARTISTE de falaen, La Fermette restaurant
Recensies
Belle intérieur rocheux, rustique. Je ne peux pas juger qu'après un repas plus copieux. Mooi rotsig interieur, rustic. Pas na een uitgebreidere maaltijd kan ik pas oordelen.
Na een dagje op het circuit van Mettet, is dit het ideale adres met ruime parking om terug op krachten te komen voor de terugreis. Geweldig goede grill gerechten met succulent rundvlees bereid op een houtskool grill. Ook het vers gemaakt vanilleijs is een aanrader.
Heel lekker gegeten. Super vlees black Angus en verse frietjes.
Lekkerste Bbq en steak van het land.
Uitstekende avond doorgebracht in dit restaurant met een warme en rustieke inrichting. Vrijdagavond dus veel mensen maar de wachttijd was hoe dan ook perfect. Lachende, beschikbare en attente serveersters als je ooit vragen hebt. Ik hield van de plek, ernaast parkeren, genoeg ruimte tussen de tafels. Qua eten was het super goed, niet veel keuze, wat een goede indicator is voor de versheid van de producten. Dit restaurant heeft meerdere keren onderscheidingen gehad, met name in de delta-, gault- en Millau-gidsen... en dat is te zien op het bord! Wat de desserts betreft, alles is huisgemaakt, zelfs het ijs dat ter plaatse wordt gemaakt. Iedereen vond het geweldig. Ik zal met plezier terugkeren!
Een uitstekend adres voor liefhebbers van goede, ambachtelijke en verse producten. Een parkeerplaats grenzend aan het restaurant, een mooi en groot schaduwrijk terras, een interieur met nette decoratie. Mooie keuze aan gerechten en dranken, vriendelijk en efficiënt personeel, kortom een ​​geslaagde mix, we komen met veel plezier terug. Bedankt voor de heerlijke "mergbeenderen" en huisgemaakte toetjes.
We kwamen hier voor het avondeten op een zaterdagavond. Twee grote tafels vanavond dus noodzakelijkerwijs veel lawaai. Over het algemeen vonden we de maaltijd lekker: goed aperitiefbord en voorgerecht. Voor het gerecht kozen we de filet mignon die erg goed was maar niet warm genoeg werd geserveerd. De salade als bijgerecht met een spoortje zand... Jammer. Eindelijk een heerlijk toetje
De Metin biedt een warme sfeer met een inrichting die zowel typisch als modern is. Het personeel is supervriendelijk en het eten is uitstekend, vooral het vlees. Kortom, ik raad het ten zeerste aan vanwege de gastvrije sfeer, de unieke inrichting, het vriendelijke personeel en de uitzonderlijke kwaliteit van het vlees. tot snel ... :
Zeer gastvrij restaurant, gemakkelijk parkeren, mooie omgeving en decoratie. Zeer vriendelijk, attent personeel. Mooi buitenterras. Gediversifieerd menu, mooi assortiment wijn. Waar voor je geld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid