facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Marie-Catherine

Le Marie-Catherine

Info

Ferme de charme, cuisine française, tea-room, traiteur et épicerie fine.



"Ferme typique des Ardennes datant du 18ème siècle,Restaurant de Famille depuis 1936, nous vous accueillons dans deux ambiances différentes : la Restaurant avec une cuisine de saison et du terroir, ainsi que le Salon de Thé, où l’on peut déguster nos célèbres gaufres !Lieu apprécié par les petits comme par les grands.N’hésite pas à consulter notre site web pour plus d’informations !"
Adres: route de la ferme Libert 33, 4960 Malmedy
Telefoonnummer: 080785169
Stad: Malmédy
Route: route de la ferme Libert 33
Postcode: 4960



op zoek naar gerelateerd: Ferme Libert Malmedy, Restaurant, Malmedy, Ferme Libert openingsuren, Restaurant Malmedy michelin, Ferme Libert Restaurant carte, Menu Hostellerie de la Chapelle Malmedy, Au petit Chef Malmedy, La Charbonnade Malmedy
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aux Flo-raisons de Guy Aux Flo-raisons de Guy 2 km Top restaurant, heel mooi ingericht. Prijs/kwaliteit top. Super vriendelijk.
Moa Malmedy Moa Malmedy 2 km Mooie inrichting, maar veel te sterke overheersende smaak! Zeer onvriendelijke serve...
L'EspritSain L'EspritSain 2 km Super lekkere steak! Vriendelijke bediening. Alleen garnaalkroket smaakte een beetje ...
Recensies
Super leuk plekje. Erg vriendelijk personeel en top ambiance. Eten was geweldig. 1e dag waren ze eigenlijk al gesloten maar de chef liet ons toch alles van de kaart kiezen. We hebben toen een voor gerecht als hoofdgerecht gekozen. Na t eten afgesproken om de volgende dag weer terug te komen. Kregen we een speciale entree kaart voor het gebied . De 2e dag hadden we gemeld dat we kwamen. Eten was weer subliem. We hebben niet veel foto's. Alleen van de heerlijke warme tomaten coulisse met verse buratta van dag 2 & de drankjes en amuse die we kregen. Het is echt niet goedkoop met zn 2en voor rond 120€ = hoofdgerecht, 2 g&t, wijn en water en na gerecht. Maar absoluut waard.. Heeft ons niet tegengehouden om nog eenndagje daar te eten.
Met de sluiting voor lockdown was enkel de traiteur open, nu ook het restaurant. beiden een belevenis. Bij de traiteur krijgt een mooi ingepakt gerecht, dat je in de oven de gewone oven, dus niet de microgolf kan opwarmen. Dit bijzondere systeem zorgt ervoor dat het eten zeer smaakvol blijft, wat met de microgolf soms niet lukt. En het eten zelf is hemels. Ik at er eend en vis, en het was van een grote klasse ik ben de kleindochter van een Brusselse Chefkok... die haar kunsten doorvertelde aan mijn moeder en mij, dus wel veel gewend. Alles was perfect gegaard, de groentjes leken net van het veld te zijn geplukt, alles fijn gekruid... Oh, dit is één van mijn beste eetervaringen ooit. En dan nog met een supervriendelijke bediening. In het afhaalwinkeltje kan je ook enkele uitgelezen streekproducten kopen. Drank is ook verkrijgbaar, de wijn is duidelijk met zorg uitgekozen en de prijs zit goed. Ben je in Malmedy? Check de openingsuren van dit restaurant, het is absoluut de moeite om hiervoor even de heuvel op de rijden. Je wordt bovendien getrakteerd op een prachtige natuur en als je wil, ook goed bewegwijzerde wandelwegen om eerst even extra appetijt te krijgen. Nu ook binnen kunnen eten, de traiteurservice is er dan niet meer natuurlijk. Wel de streekproducten. Ik heb bijna met mijn ogen dicht gegeten om de heerlijke smaak ten volle te kunnen beleven van het everzwijn in mosterdsaus met de bijgerechtjes, en de hapjes die ik vooraf kreeg "van het huis". Zelfs de koffie achteraf was onbeschrijflijk lekker. Ondanks veel volk toch vlot en vriendelijk bediend. Ik nam geen dessert ivm mijn gewicht om dan guiltfree te kunnen genieten van een wafel op zondag, maar om 16u20 was er al een bord dat alles vol zat. Dus dat is het enige minpuntje van mijn culinair weekend. Dit is voor herhaling vatbaar, jammer dat ik niet dichterbij woon.
Eten was fenomenaal
Lekker gegeten na een fijne dag met vrienden. We konden in het hotel ernaast slapen. Vriendelijke mensen. Het was een leuk weerzien na vele jaren
Twintig minuten voor de bediening kwam vragen wat willen drinken. Na een half uur wachte6zijn we weg gegaan zonder iets te drinken. We hadden pas een lange wandeling gedaan en we hadden dus echt wel dorst..maar helaas. Drie kwartier wachten om een pintje is not done..
Super lekker gegeten, was echt top. Enkel redelijk lang moeten wachten op hoofdschotel. Vandaar maar drie sterren ipv 4.
Alles gesloten
Goede locatie. Top kaart met een top menu's
Superlekker van begin tot einde !!
Beste restaurant in de streek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid