facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Manuscrit

Le Manuscrit

Info

Le Manuscrit, librairie de proximité à Braine-le-Château, vous propose un large choix de journaux, magazines, livres et articles de dépannage. Ouvert du lundi au samedi.

Adres: Rue de Tubize, 50, 1440 Kasteelbrakel
Telefoonnummer: 02/366 46 63
Stad: Braine-le-Château
Route: Rue de Tubize, 50
Postcode: 1440


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Recensies
Zeer vriendelijke dame. Neem de Mondial Relay-pakketten. Parkeren aan de achterkant
Je vindt er alles wat je nodig hebt en zo niet, de mogelijkheid om het te krijgen. Zeer vriendelijke ontvangst en bediening.
Het manuscript wordt verplaatst van het voetbalveld naar rue de Mont Saint-pont 54, huis verbouwd tot boekhandel
Heel aardige baas Veel keuzes
Een geweldige boekhandel gerund door een dynamisch, glimlachend en uiterst behulpzaam stel. Een waar genoegen om daar te bezoeken. Klein extraatje, ze zijn sinds kort een Mondial Relay punt, super praktisch voor pakjes want die waren er niet meer in Braine-le-château...
Zeer vriendelijke en behulpzame ontvangst. Veel keuzes en mogelijkheid om te printen
Het Manuscript is een "Mondial relay"-punt geworden, hoe komt het dat het weigert een pakket aan te nemen en de persoon naar Virginal stuurt terwijl de "La petite Charlotte"-winkel de pakketten aanneemt en ook pakketten ontvangt van Mondial Relay. Onsympathiek persoon en absoluut niet commercieel!!!
Warm welkom, zeer vriendelijke eigenaar die luistert naar de klant. Daarnaast: New Point Relay Ik raad het ten zeerste aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid