facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Manoir du Capitaine

Le Manoir du Capitaine

Info

Le Manoir du Capitaine est un aparthotel, lieu de séminaire et de mariage

Geschiedenis

Le Manoir du Capitaine est un aparthotel, lieu de séminaire et de mariage

Adres: Chemin de Boulouffe 1, 7181 Feluy, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 0032 (0)67 87 45 40
Stad: Feluy
Route: Chemin de Boulouffe 1
Postcode: 7181



op zoek naar gerelateerd: Hotel Le Val-Fayt, Ferme de la Haillebaude, Château de Feluy
Recensies
Wat een heerlijke en vooral rustige locatie om een nachtje of meerder te verblijven. Vriendelijk ontvangen. Heerlijke kamer en vooral super lekker bed. Feluy mooi dorpje, maar is alleen voorzien een cafeetje, wat natuurlijk heerlijk was. Kamers: Erg ruim en heerlijk bed. Activiteiten in de buurt: Feluy leuk dorpje met een cafe. Eten en drinken: Geen mogelijkheid om te eten en drinken wel drankautomaat. Ik de omtrek weinig eetgelegenheden.
Wat een vriendelijke mensen! Echt heel hartelijk ontvangen. We hadden de familie suite voor één nacht. Super! Ruime kamer met keuken, eettafel en zithoek. Mooi uitzicht. 2 aparte slaapkamers, heerlijk geslapen. Klein badkamertje met bad, maar prima in orde. Goh, hier en daar mist een afwerking of kitrandje maar is dat nu echt belangrijk? Ik zou hier zeker terug gaan. Mooie rustige omgeving. Even naar kasteel in de buurt geweest, prachtig. Geen ontbijt genomen, met het eigen keukentje was dat niet nodig. Ah ja, wél zelf afwasmiddel, sponsje en handdoek meenemen. Wij waren helemaal tevreden!
Prima hotel voor de prijs kwaliteits verhouding. Echter hebben wij zelf sponsjes en afwasmiddel moeten kopen aangezien dit er niet was. Ook heeft de koelkast het de eerste dag niet gedaan. Ook deed de kluis het niet. Daarnaast was de vloer iet goed schoon bij aankomst.
Hele mooie romantische kamer. Zeer proper. Enorm rustig. Alleen geen ontbijt in deze periode, covid19, dit werd ons niet op voorhand medegedeeld door de receptie. Dus die ochtend mochten we ontbijt gaan zoeken alhoewel dit inbegrepen was. Spijtig.
Wij hadden de luxe suite. Mooie kamer met aparte slaapkamer in de vide. Ontbijt was wat karig, maar oké. Keukengerei in de kamer was ook wat aan de magere kant. Bijvoorbeeld geen waterkoker of koffiezetter. Verder rustige omgeving.
Fijn hotel, mooie kamers. Eenvoudig ontbijt, maar ruim voldoende. Geen restaurant, wel in het dorp. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.
Heel gezellige sfeer, super-proper verzorgd, zalige bedden en een lekker en gevarieerd ontbijt
Rustige locatie,mooie kamers en lekker ontbijt
Heerlijk verblijf! Comfortabele en rustige kamer-suite. Ruime privélounge, met indrukwekkende decoratie, veel troeven ter beschikking gesteld. Onberispelijke netheid. De eigenaren zijn zeer attent op het comfort van hun gasten. Stevig ontbijt met lokaal gebak en koffie - uitzicht op de tuinen. Prachtige ontdekking per fiets van het dorp, de bossen en het platteland. Bedankt voor dit geweldige welkom. Het is met veel plezier dat we terugkomen en onze vrienden adviseren! Aarzel niet voor iedereen!
Perfecte locatie voor de Grand Prix van Spa, ideale plek en kamer, op het eerste gezicht erg mooi en schoon. Enige minpuntje is de bruiloft tegelijk met het verblijf maar vooral haren in een van de bedden en bloed in de andere.Kamers: 1/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid