facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Manège du Possible

Le Manège du Possible

Info

Le Manège du Possible est avant tout une association sans but lucratif (asbl) qui propose de découvrir les chevaux de manière alternative et à la portée du plus grand nombre de personnes.

Adres: Heilingenborre 7, 1170 Watermaal-Bosvoorde
Stad: Watermael-Boitsfort
Route: Heilingenborre 7
Postcode: 1170



op zoek naar gerelateerd: Poney Club Sterrebeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vital Qi Vital Qi 2 km Cours de fitness sur mini trampolines Bellicon® à Watermael-Boitsfort
L'été dans les cités-jardins L'été dans les cités-jardins 2 km Vous restez dans le quartier cet été ? Bienvenu.e.s à une des activités proposées par...
Recensies
Super rit, met een belangrijke focus op het begrijpen van paarden en dierenwelzijn. Dit alles in een prachtige groene omgeving. Ik valideer
Beste rit! De sfeer is gemoedelijk, de mensen zijn gastvrij en ruimdenkend. Het welzijn van paarden wordt alom gerespecteerd. Ik raad het ten sterkste aan !
De cursussen zijn interessant omdat de kinderen niet alleen paardrijden, maar ook zorgen voor het welzijn van de paarden. Ze doen ook verschillende activiteiten zoals aerobatics, workshops, ponyspelletjes of zelfs ritten. Door de gemoedelijke en zorgzame sfeer kunnen kinderen een hele week opbloeien bij de paarden in een geweldige sfeer. Ik raad het alle paardenliefhebbers aan!
Ik had de pech om 4 keer te bellen terwijl de persoon met verlof was. Natuurlijk moest ik het weten! Wat een schande om het niet geraden te hebben. De ontvangst was dus erg kort: ze gaf me een lesje beleefdheid om eindelijk aan mijn excuses te twijfelen. Voor de goede orde, er waren 2 belknoppen. Dus belde ik twee keer op elk. Maar ze hoorde duidelijk de 4. Eindelijk! Het was erg onaangenaam en onprofessioneel! Met verlof of niet.
Ik bezocht ter plaatse om te informeren naar de lessen. Aangezien mijn bezoek onaangekondigd was, begreep ik dat ze me in dit geval niet konden verwelkomen. Dus werd ik uitgenodigd om een ​​e-mail te sturen, wat ik dezelfde dag nog deed, maar sinds 2018 is er nooit meer gereageerd.
Dominique, mooi mens, een groot hart... excuseer haar als ze niet altijd beschikbaar is ...
Het is erg gastvrij!!!
Zeer leuke ploeg
er is niets beters :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid