facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Lulay

Adres: 11 rue Lulay des Febvres , Liege 4000, BE
Telefoonnummer: 04 222 06 70
Stad: Liege
Route: 11 rue Lulay des Febvres
Postcode: 4000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Glace & Moi Glace & Moi 24 meter Heerlijk ijs en vriendelijk personeel.
Recensies
Zeer vers. Het vlees dat we bestelde werd bij de beenhouwer tegen over de brasserie gehaald. Heel lekker.
#LiègeBurguer #LiègeRestaurant #EnglishSpeakingStaff Leuk en gezellig restaurant met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik bestelde de gastronomische burger met een Schots bier en het was een geweldige match. Pas op, extra saus mayonaise is 1 euro meer per stuk
Eerlijke porties, de manager / eigenaar is super betrokken en vriendelijk, ze sprak Engels tegen ons om nog betere service te bieden, zelfs in het centrum van Luik, Wallonië, we waardeerden zeker de moeite, maar het eten was het beste deel. Super aanbevolen!
Mooie inrichting, erg aardig en behulpzaam personeel. De hospita erg vriendelijk. De hamburgers zijn gigantisch en heerlijk. De foie grassalade ... mmm. Een echte carbonade, een waar genot!!!! We komen terug!!!!
Geweldige plek om te lunchen. De keuken is erg goed en er zijn veel verschillende specialiteiten. De eigenaar is erg aardig en sympathiek.
We kwamen toevallig langs bij deze brouwerij. De service is aangenaam en we hebben het gevoel dat de manager die als gezin werkt, wil dat we het naar onze zin hebben. De bal met konijnensaus is uitstekend. ik raad aan
Gezellige brasserie met vriendelijke ontvangst en zeer goede service. We besloten deze week om hun gerechten te proeven. Vlekkeloos en een goede maaltijd rundvleesbal en tagliata.
Snelle en kwalitatieve service. LA Tagliata is een genot en de ballen praten er niet over. We eten vaak op woensdagavond met de kinderen die dol zijn op BRUSCHETTA zoals een pizza maar dan op een grote snee brood.
Ik had lamskoteletten met salade en aardappelen besteld bij Le Lulay. Het was heerlijk en redelijk goed voor de prijs. De service was erg vriendelijk en informeel tegelijk. Ik zou er weer komen als ik met vrienden in Luik ben. Wij adviseren!
Kleine gezellige brasserie, een echte ontdekking. Huisgemaakte tagliatelle voor ons met zalm en scampi, en sappige scampispiesjes. Deze brouwerij is zeker een bezoekje waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid