facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Kenworth

Le Kenworth

Info

Spécialité de moules.



"LE KENWORTHRestaurantDepuis plus de 30 ans, notre restaurant spécialisé dans les "Moules", vous accueille 7 jours sur 7, midi et soir. Une équipe jeune et dynamique se fera un plaisir de vous accueillir !Découvrez nos 53 sortes de "Moules", mais aussi notre carte sur notre site internet."
Adres: Rue de Tilff 93 , Seraing 4100, BE
Telefoonnummer: 04 336 39 03
Stad: Seraing
Route: Rue de Tilff 93
Postcode: 4100


Recensies
Heel lekker eten, mosselen op 20 # wijzen. Superlekker !!
Lekker mosselen op maar liefst 48 verschillende wijzen.
Zeer lekker gegeten, en zeer prijsvriendelijk.
Ik woonde hun Spaanse avond bij en was aangenaam verrast door de kwaliteit van het aangeboden eten en de redelijke prijzen. Het personeel was behulpzaam en de serveersters waren aardig, wat een vleugje charme aan de hele ervaring toevoegde. Al met al kan ik het Kenworth-restaurant in Boncelles ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een comfortabele en gastvrije plek om te genieten van een kwaliteitskeuken. Ik zou terugkomen voor hun mosselavond.
Goed eten, zeer efficiënte service maar erg jongEten: 4/5
Uitstekend eten maar vreselijke service: - de gerechten kwamen druppelsgewijs aan - het duurde 30 minuten om te wissen - Ik moest 3 keer om de rekening vragen Kortom, gelukkig is de keuken er anders zou het restaurant het niet waard zijn. Wat jammer is.
Mooi menu van mosselen. Het eten is daar goed. Ze proberen een plek voor je te vinden, zelfs als je niet hebt gereserveerd. Ze worden constant overweldigd... Het is een ster minder voor de service... Omdat de servers zeer aangenaam zijn. De studenten daar daarentegen hebben een goudvisgeheugen... Maar dat is overal hetzelfde.
Als de mosselen erg goed zijn met een heel mooi assortiment, kunnen we de kwaliteit van de service betreuren. Erg aardige jonge mensen, maar ook ongeorganiseerd. Van aperitief tot nagerecht...het wachten...lang.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid