facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Kat's

Le Kat's

Info

Envie d'un lunch entre collègues ou entre amis ? D'un sandwich ou d'une salade sur le pouce ? De manger des tapas en buvant un verre ? Bienvenue au Kat's!



"Traiteur apéritif & dînatoire - organisation ateliers culinaires - conseillère Thermomix et Guy Demarle"
Adres: Place des 3 fers, 26, 6880 Bertrix
Telefoonnummer: 061222287
Stad: Bertrix
Route: Place des 3 fers, 26
Postcode: 6880


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 14:30
Dinsdag: 09:30 - 14:30
Woensdag: 09:30 - 14:30
Donderdag: 09:30 - 14:30
Vrijdag: 09:30 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Kat's Corner, Traiteur Libramont, Le Comptoir Traiteur, Traiteur Province Luxembourg, Traiteur comptoir chaussée de Bertrix Neufchâteau
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Friterie Chez Sylvie Friterie Chez Sylvie 66 meter Slechte friet en slechte Bicky burgers. We zagen van andere mensen dat die beter uitz...
La Girafe La Girafe 210 meter Te duur voor wat je krijgt burger met weinig smaak. Hygiëne is minder. Plastic tuss...
Recensies
Fijne plek met heerlijke broodjes! Ook bediening is zeer vriendelijk. Wij komen weer terug.
Het broodje " le dikkenek " was zeer lekker. Duidelijk verse producten!
Super goed ! Ik kan niet wachten tot alles weer normaal wordt om weer terug te komen.
Verse producten, een perfecte ontvangst. Alles is aanwezig om een ​​geweldige tijd te hebben. De hamburgers zijn gevarieerd en worden zowel klassiek als in saladevorm gepresenteerd. Alle ingrediënten voor je burger op rauwkost en salade. Afhaal. De atypische stijl en sfeer van deze plek neemt je mee voor een pauze.
Dit is niet de eerste keer dat ik op deze zeer warme plek heb gegeten, ik raad het niet overal aan! De producten zijn van zeer goede kwaliteit en bovenal van een onberispelijke versheid. Ik trakteer mezelf elke keer op een gevarieerde en originele menukaart die ervoor zorgt dat je alles wilt proeven! Ik zal ook niet aarzelen om de cateringservice te testen wanneer ik die nodig heb. PERFECT VAN A tot Z!!!
De baas is echt heel aardig en zeer professioneel, helpt je zoveel mogelijk te helpen
Ik kwam toevallig langs voor een broodje voordat ik weer aan het werk ging, ik werd niet teleurgesteld. Zeer fatsoenlijke prijs, ruime sandwich. Ik was vol en toch ben ik geen kleine eter. Product van goede kwaliteit. Geen klachten. De dag dat ik langskwam, vond ik mijn broodjeszaak.
Ik kwam vanmiddag met mijn zoon, we werden heel goed ontvangen! Het eten was vers en van hoge kwaliteit, we hebben ervan genoten. De plaats heeft een geweldige sfeer! We zullen snel terug zijn met vrienden!
Een geweldige plek, warm, ontspannen, waar het goed is om een ​​hapje te komen eten. De eigenaar heeft dit gebouw nieuw leven ingeblazen. Het menu is gevarieerd en er is voor elk wat wils. Ik raad aan.
We hebben vanavond schotel nr. 2 genomen, we hebben ervan genoten, alles was supervers met smaken die verschillen van wat we normaal kunnen eten, en qua hoeveelheid hadden we meer dan genoeg, ideaal voor een vrijdagavond met een goed glas wijn, om te zijn binnenkort weer gedaan vooral omdat we van Naome nog niet zo ver weg zijn en we ook de handelaars van de streek tot leven brengen proficiat aan Katia en haar metgezel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid