facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le homard et la moule By Seaweedchef

Le homard et la moule By Seaweedchef

Info

Heeft u ooit al eens kreeft gegeten met algenboter ? Een fris dessertje met “elixir de mer”, een sappig stukje Noordzeevis met plankton-olie ? Onze zee-saucisse, een droog worstje met zeewier erin ?



"Fris, zilt, op de grens tussen nordic en Japan. Maar vooral heel erg Noordzee."
Adres: Duinenstraat 325, 8450 Bredene
Telefoonnummer: +32475566339
Stad: Bredene
Route: Duinenstraat 325
Postcode: 8450



op zoek naar gerelateerd: Le Homard et la Moule Gault Millau, Zeewier restaurant, Lautrec Bredene, Kreeft Bredene, Restaurant aan de zee Bredene menu, La Différence Bredene, Sterrenrestaurant Bredene, Restaurant Bredene Duinenstraat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fort Napoleon Fort Napoleon 2 km De tiktak expo was top. Mijn kleuter wilde niet meer weg. Vooral de beneden verdiepi...
Recensies
In dit restaurant staat alles in het teken van de zee en dan vooral het zeewier. Bij het aperitief, waarbij de eigen gecreëerde gin een aanrader is, krijg je al een keur aan bites met telkens een andere toevoeging aan zeesmaken. Soms is dit schitterend, soms minder. Je kunt hier enkel een menu nemen in drie of vier gangen. Wij namen de vier gangen maar omwille van de grote porties was dat eigenlijk te veel. De kreeft was heerlijk en het dessert was schitterend. Wel geen goedkoop restaurant maar toch meer dan tevreden dat we er geweest zijn.
Fantastisch, zelden iemand zo gepassioneerd horen vertellen over eten als de kok! Zeewier heeft sindsdien voor mij een hele andere betekenis gekregen. De smaken en combinaties van de kreeften waren ongelooflijk lekker! Het was echt heerlijk & binnenkort zeker voor herhaling vatbaar. Het was echt heel verzorgd en af! Dikke pluim
Superlekker, verdient 6 sterren, geen foto van voorgerecht...de homard, subliem. Alle gerechten opgediend met interessante uitleg van chef. Alles origineel en smaakvol ,van interieur tot eten..
Heel uitzonderlijk lekker. Leuk de chef met zoveel passie over zijn creaties te horen spreken! De gastvrouw moest er precies nog even inkomen, maar gelukkig vanaf hoofdgerecht voor de rest van de avond de glimlach gezien dus het is zeker vergeven en vergeten. Ook nieuwe dingen leren kennen en daar draait het ook oa om als je op restaurant gaat. Zeker bij dit. Dank u daarvoor.
Originele gerechten in een voldoende hoeveelheid. Minder bekende maar lekkere wijnen. De manier waarop de thee werd geserveerd vond ik minder geraffineerd.
Ik had initieel een beetje schrik omdat ik eigenlijk geen fan ben van zeewier maar ik moet zeggen dat het allemaal erg subtiel verwerkt is. De hapjes waren erg lekker. In voorgerecht hadden wij de krab romanesco prima! en vervolgens de zalm met rode biet die mij erg beviel. Als hoofdgerecht hadden we voor kreeft gekozen extra kost, de presentatie was mooi en de smaken zaten goed maar de kreeft was wel een beetje taai. De nagerechten Ananas met duindoornbes en Peer waren super lekker, lang geleden dat een dessertje ons zo gesmaakt heeft. De wijn die mij bij elk gerecht werd aanbevolen was goed ook de huisgemaakte North Sea Gin overigens. Alle gerechten werden met passie toegelicht door de chef. Op geen enkel ogenblik heeft men ons tijdens het afdienen gevraagd of we het lekker vonden, beetje ongewoon. Wij deden iets meer dan 3 uur over de 4 gerechten en waren na afloop meer dan voldaan.
Lekker gegeten en originele bijpassende wijnen.
Verschrikkelijk onvriendelijk en racistisch. Je komt er niet binnen als je Alleen wilt reserveren. En dat in de 21ste eeuw. Het groene boekje vermeldt naar de film the green boek een aanrader voor filmliefhebbers logischerwijze dit adres NIET. Dit heb ik in nog GEEN enkel resto meegemaakt en ik heb er al honderden bezocht ook le Planteur ** in Rangoon.Nu komt hij nog op tv met zijn algen. De minister wordt ingelicht en dan zal deze chef wel een toontje lager zingen.
Het eten was heel lekker een vriendelijke en vlotte bediening met de nodige uitleg over het eten en de wijnen in gezellige omkadering en leuk gezelschap dus een heel geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is het was TOP!
Echt lekker speciaal goede bediening vriendelijk voel je daar thuis top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid