facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le grill du boucher

Le grill du boucher
Adres: 12 Rue Hougaerde, 6142 Leernes, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 0485622184
Stad: Leernes
Route: 12 Rue Hougaerde
Postcode: 6142


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 23:45


op zoek naar gerelateerd: Ribs house charleroi
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Ferme de la Forêt La Ferme de la Forêt 0 meter Vriendelijke ontvangst
Recensies
Maar wat hebben we lekker gegeten! Vreselijke plek, mooi goed ingericht terras. De eerste keer namen we een ontdekkingsmenu en sneden we vlees. Vlees van topkwaliteit. 2e keer hebben we ons laten verrassen door de baas en wat een leuke verrassing. Mooi bord, vreselijke wijnen en goede bluesmuziek om onze maaltijd te sublimeren. Ik kijk er al naar uit om terug te gaan!
Een geweldige plek waar het welkom en de menselijke warmte elkaar ontmoeten. Een restaurant met goede producten de groenten worden daar minuten gekookt, De assortimenten vlees zijn geweldig lekker en perfect gebakken. Ik heb de Camembert nog niet geprobeerd, maar dat duurt niet lang meer. Aarzel geen moment.
de eerste keer was de service top, dus ik wilde een tweede keer teruggaan om vrienden voor te stellen, Totale teleurstelling 1u30 om onze gerechten te ontvangen, mensen die na ons arriveerden, werden eerder bediend. En als klap op de vuurpijl was het overal in het restaurant blauw. Het is tijd om te investeren in luchtafzuigers. gelukkig was het vlees goed.
Eerst dacht ik dat alles perfect was, totdat ik besefte dat je deze gerechten gewoon kunt maken door naar een supermarkt en een slager te gaan. "Groenten en salades zijn diepgevroren, friet is diepgevroren, vlees smaakt hetzelfde als ik barbecue, niets over de top" Het ergste was de spijsvertering, ik en mijn vrouw hadden de hele avond maagkrampen
Ervaring ten top. Ik weet niet wat ik meer moet zeggen dan dat ik altijd bang ben om ribben te nemen in het restaurant, deze was heerlijk. Gastvrij en vriendelijk personeel. Mooie omgeving en sfeer. Ik raad het ten zeerste aan
Veel te duur voor het eindresultaat. De prijzen zijn overdreven. 25 3ur0s voor 250 gr lamsvlees of 43 3ur0s voor een pure filet met een paar frietjes is overdreven. Extreem lange wachttijd tussen services, vergeten bestellingen. We waren met 5 tafels in de kamer ... ook ben ik het eens met andere meningen dat de kamer blauw was. Het vlees was goed gaar! Gelukkig.
Een bevredigende ervaring, na onderzoek op internet en aanbevelingen. In de huidige "Covid" -omstandigheden waren wij de enigen die onze "CST" van onze 2/24 inzending lieten zien??? En een tafel van 7??? Wie van de aanbevelingen van de overheid. We hebben lekker gegeten en zoals overal in België is de rekening het meest zoute gerecht 125 € zonder toetjes of koffie. De toegang tot de faciliteit is niet ideaal. De carpaccio in suggesties is voldoende kookvlees wordt gerespecteerd.
Privé verjaardagsfeestje, zeer aangenaam moment, zeer goede cateringservice, alles was uitstekendEten: 5/5
Ongelooflijk !! Het vlees is heerlijk, om nog maar te zwijgen van de bijgerechten die net zo goed zijn. Topservice
Zeer leuke ontdekking, voor mensen die van vlees houden, het is het toprestaurant, Zeer goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid