facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Grec

Le Grec

Info

Dans le Carré à Liège, plusieurs restos côtoient, depuis toujours les cafés. Parmi eux, un restaurant grec a pris ses marques depuis 30 ans.

Adres: Rue Saint Jean-en-Isle 17 , Luik 4000, BE
Telefoonnummer: 04 223 71 27
Stad: Luik
Route: Rue Saint Jean-en-Isle 17
Postcode: 4000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chez Philippou Chez Philippou 476 meter Een goed Grieks restaurant. Met echte Griekse keuken, verse producten, huisgemaakte p...
La Fontaine d'Athéna La Fontaine d'Athéna 482 meter Heel lekker gegeten. We hebben met 7 personen een menu genomen. Meer als voldoende et...
Madame Pita Madame Pita 2 km We aten enkel een broodje en dat was echt oké. De bediening is vriendelijk en meertal...
Recensies
Prima restaurant, goed verzorgd en lekker. Let op: vraag niet om de gebruikelijke gerechten zoals gyros, souzouki etc.!
We gingen er op een zaterdagavond met reservering om 2 uur heen voor een snelle maaltijd voordat we naar de bioscoop gingen. De kamer was grotendeels geprivatiseerd en er was daardoor veel lawaai, gelukkig lette de serveerster op ons. Na de spinazie/fetablokjes als voorgerecht gaan we onze gerechten te lijf: een lamsvlees uit evia met Griekse pasta en een lamsvlees uit Mytilini met witte bonen en brood. Het was heerlijk en overvloedig, maar ik had liever gezien dat het lamsvlees uit Mytilini minder pittig was, het stond niet duidelijk vermeld in het menu. Afgezien daarvan werden we zeer goed ontvangen en zullen we zonder enige twijfel terugkeren, maar misschien meer tijdens de week.
De smaken van daar! Een brutale baas Alles is aanwezig voor een ontsnapping aan de oevers van de Egeïsche Zee
De baas staarde me ruim 40 minuten aan, hij wilde zien of ik goed aan het eten was en geen eten in mijn schoen verstopte. Unieke ervaring om te leven
Had een fantastische schotel voor 2 personen gevolgd door baklava en alles was fantastisch De jonge dame die ons bediende was zeer behulpzaam en aangenaam goedlachs Zou het van harte aanbevelen om dit restaurant te proberen ??
Baas respecteert zijn personeel niet en dat tegenover alle klanten! Zeer verbitterd staart hij je aan terwijl je eet, niet glimlachend.De server daarentegen was super schattig ondanks de houding van zijn baas, moed voor jou! Anders was de maaltijd niet slecht, de prijzen zijn enigszins hoog in vergelijking met de kwaliteit.
Aan te bevelen en zonder aarzeling terug te keren. Frisse en stevige schotel Alles is zelfgemaakt ... de calamares is voortreffelijk. Zoals al het andere. En dan is de ontvangst van de baas buitengewoon!
Goed traditioneel, warm en vriendelijk familierestaurant
De baas is aardig. Niets anders interessants daar. De slakken als voorgerecht smaakten alleen naar kaneel! Dezelfde stoofschotels, overal kaneel in, gewoon oneetbaar! De octopus was keihard. Echt triest om zo'n kwaliteit te dienen.
zeer goede sfeer we hadden veel plezier. mijn stoofpot erg goed, de lamskoteletjes van mijn metgezel ontbraken een beetje aan kookvet, en de frites kwamen koud aan. de kleine had knoedels genomen en hij vond het heerlijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid