facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Grand-Hornu

Le Grand-Hornu
Exposities van hedendaagse kunst en design op het terrein van een door UNESCO erkend mijnbouwcomplex.
Adres: Rue Sainte-Louise 82, 7301 Boussu, België
Telefoonnummer: 065 65 21 21
Staat: Région Wallonne
District: Hainaut
Stad: Boussu
Route: Rue Sainte-Louise
Huisnummer: 82
Postcode: 7301


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: 10:00–18:00
zaterdag: 10:00–18:00
zondag: 10:00–18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MAC's MAC's 18 meter Groot, goed als je een beetje in de buurt bent. Geen lange rit waard. Super super fri...
Recensies
Fijne plaats , knap gebouw, zeker een uitstap waard
Prachtige site. Heerlijk terras. Vaste collectie designmuseum was klein maar fijn. Goede gids voor kinderen. Tijdelijke tentoonstelling was buitengewoon.
De moeite waard! Elke eerste zondag van de maand is de inkom gratis. Er samen mooie tentoonstellingen. Jammer genoeg had het restaurant haar jaarlijks verlof en dat midden in het seizoen!. Helaas was de jobstudent in de cafetaria meer geïnteresseerd in zijn gsm dan dat hij ons wilde helpen. Voor de rest is een bezoekje de moeite waard.
Geweldig mooie site die zeker het bezoeken waard is. Onthaal supervriendelijk en in zeer goed nederlands. De film die je aan het begin kan zien geeft een goed overzicht van de geschiedenis van het gebouw. De moeite om in rond te lopen en te bekijken. Het museum met hedendaagse kunst heeft heel mooie ruimtes, de tentoongestelde kunst was niet echt ons ding; er was vrij weinig te zien en deed een beetje aan als een allegaartje. Maar wij kwamen dus vooral voor het gebouw :-
Prachtige site Unesco werelderfgoed, zowel binnen als buiten.nBinnenin zijn er verschillende interessante tentoonstellingen, die regelmatig veranderen.nUiteindelijk heb ik hier toch zo'n vier uur doorgebracht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid