facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Goût des Autres

Le Goût des Autres
"pâtes- salade - panini - bruschettas"
Adres: Rue Ravenstein 66 Ravensteinstraat 66 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 502 72 74
Stad: Brussel
Route: Rue Ravenstein 66
Huisnummer: Ravensteinstraat 66
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 12:00-14:30
Dinsdag: 12:00-14:30
Woensdag: 12:00-14:30
Donderdag: 12:00-14:30
Vrijdag: 12:00-14:30


op zoek naar gerelateerd: le gout des autres chateauneuf du pape, le gout des autres embrun
Recensies
Ik heb een heel andere ervaring dan sommige anderen die hier negatieve reviews geplaatst hebben. Lekkere pasta's die weliswaar ter plaatse in de microgolfoven opgewarmd worden, maar oorspronkelijk wel vers bereid zijn. Ik vind niet dat het veel afbreuk doet aan de smaak. Goede porties ook. Je bent snel bediend, personeel is weliswaar vaak ietwat gehaast 's middags is het druk maar zeker vriendelijk. Goede plaats om voor een redelijk budget een lekkere lunch te hebben.
Een heel lekkere snelle lunch nodig? Twijfel niet op hier te gaan. Lekkere pasta’s, slaatjes en panini’s. Het is mogelijk om met cash, Bancontact en Payconiq te betalen. Afhalen is ook mogelijk wat heel leuk is als vlug iets wil meenemen. Enkel open tijdens de middag en tijdens de week.
Voor een afhaalrestaurant voor fastfood is het personeel hier ongelooflijk onbeschoft. Ik had een snelle smakeloze afhaalmaaltijd, wat de terugreis onaangenaam maakte. Vermijd als je kunt.
Dit etablissement, nu onlangs gesloten, was mijn "kantine" omdat ik in de buurt werk. De aangeboden salades, zeer overvloedig, tegen een zeer redelijke prijs tien euro, het aangename welkom, hoewel soms met een zeer lange wachttijd, maakten de charme van dit restaurant. Mijn gedachten zijn bij de eigenaar van deze plek en ik vraag me af wat er met hem gebeurt.
Zeer kleine kaart en de kruiden van de Bruschetta waren niet super. Snelle en gemakkelijke plek.
De afhaalsalades zijn geweldig! Ik raad deze plek aan als je een salade wilt eten die niet te duur, erg goed en stevig is. Vergeleken met andere "gezonde" aanbiedingen in de omgeving is de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Ik heb geen andere gerechten geproefd.
Leuke plek en goede service, maar het is pasta badend in room en opgewarmd in de magnetron. Geen fan van het concept, maar ook niets negatiefs over de plaats. . .Eten: 2/5
Goede plek om te eten, ruime schone, schone badkamers. Het eten is goed en er is keuze, je ziet hoe ze het voor je klaarmaken. ik raad het aan
Hou echt van deze plek. Perfect voor een snelle pasta tijdens de lunch. U kunt 2 verschillende pasta's in 1 bord bestellen. Altijd goed, altijd warm pasta wordt in de magnetron verwarmd en extreem goedkoop.
Onvriendelijk personeel, gerechten opgewarmd in de magnetron en overdreven gekruid om de slechte kwaliteit van het eten goed te maken, en een betreurenswaardige prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, ga je gang, Brussel heeft zoveel meer te bieden!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Le Goût des Autres.

Brussel buffetten

openingstijden, locatie, vervoer. Rue Ravenstein 66 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Le Goût des Autres adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Le Goût des Autres. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Le Goût des Autres delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buffet à Volonté Buffet à Volonté 370 meter
Shao Shan Shao Shan 450 meter Hier komen Chinezen eten. Dat maakt dat je hier geen tjaptjoi en andere Westerse chin...
Chi-Chi's Chi-Chi's 741 meter De zaak mag gerenoveerd of toch een nieuwe touch geven. De locatie is perfect, midden...
Pomo Madou Pomo Madou 767 meter Buffet 13 euro exl. drank, all you can eat. Steeds wisselende schotels.
Kamilou Kamilou 771 meter Multiculturele tent in de Europse wijk. Sexy gerechtjes en véél beau-monde. Zou in ...
Smyrna Smyrna 840 meter
Cookim Cookim 966 meter Vertaald door Google Origineel concept; je betaalt per gewicht wat je eet! :- Waar vo...
Resto National Resto National 1 km Vertaald door Google In een gezellige setting eten we goed. Om 12.00 uur verlaten we ...
Chez Nous Chez Nous 1 km
Bossa Nova Bossa Nova 2 km Heerlijke Braziliaanse keuken aan schappelijke prijzen, vriendelijke bediening.
Le Flexitarien Le Flexitarien 2 km Vertaald door Google zondagse brunch Origineel Sunday brunch
Kamilou Kamilou 3 km Multiculturele tent in de Europse wijk. Sexy gerechtjes en véél beau-monde. Zou in ...
Emma & Co Emma & Co 4 km Interior architecture/ Table d'hôtes
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid