facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Geant du Matelas

Le Geant du Matelas
"Bij De Matrassengigant vindt u een ruime keuze aan bedden en boxsprings, matrassen en kleerkasten. We kunnen ook alles op maat maken."
Adres: Gentsesteeweg 357 - 359, 9300 Aalst
Telefoonnummer: 053418833
Stad: Aalst
Route: Gentsesteeweg 357 - 359
Postcode: 9300



op zoek naar gerelateerd: Le Roi du Matelas, Le Roi du Matelas catalogue, Matelas Bruxelles, Univers du Matelas, Géant Matelas, Liquidation matelas Belgique, Boxspring prix usine, Magasin de literie ouvert le dimanche
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Matrassen Gigant De Matrassen Gigant 14 meter Vriendelijk onthaal, de nodige uitleg. Niet de goedkoopste matrassen maar wel zeer go...
Sleeplife Sleeplife 157 meter Zeer tevreden over matras en lattenbodem voor rug daar ik rugpatient ben . Wel de no...
Recensies
Zeer spijtig dat de eigenaar/uitbater op de Gentse Steenweg in Aalst zo een kwal is. Vriendelijke verkoopster, vriendelijke mensen bij de levering. Meneer de kwal echter gaf ons als jong koppel echt enorm het gevoel tweede rangs klanten te zijn, duidelijk zijn tijd niet waard. Even laten weten dat de fabrikant failliet is en het bed niet meer kan geleverd worden werd dan ook tot het einde uitgesteld. Om vervolgens het gevoel te geven dat we een enorme deal krijgen wanneer we nog eens extra opleggen voor een gelijkaardig bed. Dikke maand langer mogen op de grond slapen hierdoor, dikke maand lang niets gehoord tot we zelf naar de winkel gaan om te horen hoe het zit... Geen aanrader om hier je bed te kopen. Zouden wij ook niet gedaan hebben als die man er de eerste dag was. Ps: kleine tip, best achter de schermen blijven als je toch met een grote zucht je personeel gaat bevelen om het papierwerk af te handelen terwijl je wat op de gsm gaat tokkelen. Zéér vies gevoel achteraf. Spijtig genoeg werd al snel duidelijk dat we het voorschot zeer moeilijk terug zouden krijgen als we daar geen bed kochten na dat lange wachten.
Een zeer vriendelijke verkoper in de winkel, gaf ook veel uitleg. Goede communicatie, levering, volgens de afspraak, en een supermooie kwalitatieve boxspring.
De Matrassengigant het was voor ons het eerste bezoek,en meteen een meevaller!Zeer vriendelijk,een mooie winkel met voldoende ruimte.wij waren op zoek naar een hoofdkussen en wij hebben gevonden wat wij wensten,en moet ik laten weten Heerlijk een juiste keus.Wij gaan zeker terug omdat wij nog iets gezien dat bij ons past.Groetjes Gyde Guido.
Gisteren waren we op zoek naar een boxspring. In onze zoektocht kwamen we bij de Matrassengigant te Aalst. Hier werden we geholpen door Dorien. Vooraf hadden we nog geen voorkennis over waar we precies naar op zoek waren, echter stond Dorien ons bij met haar uitgebreide vakkennis. Hierdoor kregen we een duidelijker beeld over onze noden en wensen. Het resultaat is een luxueuze boxspring geworden met een matras en topper die perfect aansluit bij onze slaapgewoontes. We kijken er enorm naar uit om deze te ontvangen. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar de boxpring van zijn/haar dromen.
We zijn heel goed geholpen bij het kiezen van ons bed. Omdat ik brede schouders heb en een slecht rug wou ik een ondersteunende matras. De verkoper raadde mij Swissflex aan. Na het beantwoorden van een paar vragen heb ik de juiste matras en lattenbodem gekozen die perfect aansluit aan mijn lichaam. Nog geen dag spijt gehad van mijn keuze een echte aanrader.
Mooi winkel! Goede uitleg gekregen. Alles geleverd volgens afspraak. Zeker een aanrader!
Eergisteren een boxspring gekocht. Vandaag geleverd. Super snelle service! Vriendelijke mensen. Ik ben benieuwd naar mijn slaapervaring. Hopelijk is die ook positief!
Zeer vriendelijke zaakvoerder. Heel goede en op maat gekregen informatie. Klantgericht, sociaal en behulpzaam.
Mooie boxspring besteld gekocht deze werd geleverd en super snel in elkaar gezet door 2 supervriendelijke heren. Een positieve review waardig.
Heel vriendelijke verkoopster, heel vakkundig geholpen. Aanrader in de streek!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid